TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Droog en schoonloopmat

Een droog en schoonloopmat, elk bedrijf heeft het nodig voor hun medewerkers, klanten en eigenlijk gewoon iedereen die het gebouw inloopt. Maar wat is nou de beste mat voor jouw bedrijf? Wij vertellen het je!

Uw adviseur is de man die het maken kan!

Matten voor uw bedrijf

Een droogloopmat en een schoonloopmat, wat zijn het nou eigenlijk? Een droogloopmat is een mat waar de zolen van de schoen drooggemaakt worden; de naam zeg het eigenlijk al. Een schoonloopmat reinigt echt de zool van de schoen bij binnenkomst.

Als je een goede volgorde van de twee matten zoekt, dan zit je hier goed. Namelijk, het is natuurlijk belangrijk dat de schoenen eerst schoon worden, dus eerst een schoonloopmat. Vervolgens is het belangrijk om de schoenen ook echt droog te krijgen, dus hierna komt de droogloopmat.

Buiten het feit dat het gebouw heel vies wordt als deze matten niet gebruikt worden, is het ook belangrijk dat de matten gebruikt worden voor het onderhoud van je vloer en trap. Anders worden deze alsmaar vies en zal de levensduur korter zijn.

Sisal

Er zijn veel verschillende stoffen die gebruikt kunnen worden voor een droog- of schoonloopmat. Een van de sterkste stoffen is toch wel de Sisal vezel. Deze vezel is ontzettend sterk, maar ook slijtvast. Dit betekent dat de matten niet snel vervangen hoeven te worden, dat is altijd fijn om te horen, toch?

Thijs Tapijt matten

Wij bij Thijs Tapijt zijn al sinds 2001 gespecialiseerd in de vezel sisal en zouden je ook graag willen helpen voor jouw bedrijf met een mat! Deze mat is in veel kleuren beschikbaar en kan volledig op maat gemaakt worden! Neem met ons contact op zodat we samen een vrijblijvende afspraak kunnen maken!

Aanbiedingen
Sisal karpetten vanaf 279,-. Elk karpet word voor u opmaat gemaakt wij kunnen elk karpet laten banderen of festoneren,alle afmetingen zijn mogelijk.

Sisal trap maantjes vanaf € 360,-
Leverbaar in 20 kleuren in 4 structuren makelijk zelf te plaatsen ,tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze ook plaatsen.

Sisal op uw vloer vanaf € 180,- m2
Natuur en tapijt in een, deze vloer past perfect bij elke parket vloer, tegel vloer, wol vloer en frisé vloer, kat geschikt.

Uw sisal trap met grove sisal vanaf €834,-
Grove en robuuste structuur voor een degelijke trap leverbaar in 2 structuren in 6 kleuren. wij leveren jabo,hillfloor en mayatex.

Open sisal trap vanaf €899,-
Uw open trap met sisal rondom laten bekleden, met een nette naad achter op de trede. Of uw open sisal trap bekleden met alleen de boven kant en trapneus.

Onze beloftes!