TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Trap stofferen Sisal Eindhoven

Trap stofferen Sisal Eindhoven? Heeft u studentenkamers gekocht voor de verhuur en moet u deze nog inrichten? Doe dit dan met trap stofferen Sisal Eindhoven. Zo krijgt u een  zo voordelig mogelijk resultaat! www.thijstapijt.nl maakt een prima prijs en u heeft jarenlang plezier van deze oersterke sisalvezel.

Het is “hufter-proof” en heeft tegelijk een luxueuze uitstraling voor ieder interieur. Heeft u een trap in uw huiskamer? Dan is bekleden met Sisal een perfecte optie om het er veel mooier uit te laten zien. U kunt een trap ook helemaal laten bekleden. Zo bespaart u op schilderskosten en de trap ziet er echt veel mooier uit.

Halve maantjes

Voor trap stofferen Sisal Eindhoven zijn de stoffen ook te krijgen in halve maantjes. Bent u in het bezig van een dichte trap? Dan is dit het mooist indien de zijwanden ook worden gestoffeerd. Dit geeft een mooi en afgewerkt resultaat. Kijk op onze website voor foto’s om ideeën en inspiratie op te doen. De keuze bestaat uit diverse natuurkleuren en diverse weeftechnieken. Sisal is bovendien een duurzaam materiaal wat zich aanpast aan de luchtvochtigheid. Van kantoor tot gewoon in uw eigen huis, een beter tapijt kun u zich niet wensen!

Sisal op kantoor

De meeste tapijten gaan niet zo lang mee, maar als u besluit uw trap te laten stofferen met Sisal in Eindhoven, krijgt u daar geen spijt van. Sisal is echt oer en oersterk. Bovendien is het vuilafstotend, wat goed is voor mensen met een huisstof allergie. Gemakkelijk te reinigen door simpelweg de stofzuiger te gebruiken. Daarom is Sisal ook heel erg geschikt voor op kantoor. Uw tapijt zal veel langer meegaan dan eerst. Bel voor een afspraak en laat ons direct inmeten, op deze manier kunnen wij een scherpe offerte voor u opstellen. Bel voor een vrijblijvende afspraak.

Meer informatie?

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Stuur eventueel afbeeldingen mee om uw vraag te verduidelijken.
  • Let op: controleer ook uw spam-box voor eventuele emails vanuit thijstapijt.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze beloftes!