TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Trap Stofferen Sisal Breda

Trap Stofferen Sisal Breda. Breda is een van de nummer 1 studentensteden in Nederland waar wij voor huurders en verhuurders trappen kunnen stofferen met Sisal in Breda en hierbij een scherpte offerte kunnen opstellen. Mocht u een aantal woningen in de verhuur hebben wilt u de kosten zeker zo laag mogelijk houden, dit begrijpen wij. Legt u Sisal bekleding op de trap, dan garanderen wij u veel voordelen waaronder een zeer lange levensduur. Zeker in studentenhuizen levert dit veel voordeel op. Sisal stoffering neemt geen stof of vuil op doordat het een gladde en natuurlijke afwerking heeft. Stofzuigen zou qua onderhoud al voldoende zijn om hem weer schoon te krijgen. Goedkoop in onderhoud en erg fijn voor in een studentenhuis! Interesse in Sisal karpetten? Kijk dan ook eens op sisalspecialist.be.

Verschillende Sisal structuren

Als u uw trap met Trap Stofferen Sisal Breda laat bekleden zijn er diverse structuren, kleuren en manieren van stoffen. Sisal kent een grove structuur genaamd Max, en een fijne structuur, genaamd Mex. Afhankelijk van wat u het mooiste en fijnste vindt kunnen we u heel veel aanbieden voor een geschikte prijs- kwaliteit verhouding. trappen zijn op veel verschillende manier te stofferen en bekleden met Sisal, als u minder onderhoud wilt op het schilderwerk van de trap kunt u deze helemaal laten stofferen, op deze manier worden de loopgedeeltes van de trap zoveel mogelijk beschermt.

Trendy Sisal Renovatie en Interieuropties

Naast de meeste gekozen optie om de trap te stofferen met Sisal kan Sisal ook voor verschillende andere doeleinden gebruikt worden. In een huiskamer kan er op een mooie manier gewerkt worden met vloerkleden en op een kantoor aan huis komt deze Sisal oplossing ook goed tot zijn recht. Sisal is namelijk een oersterke vezel en kan de levensduur van de bekleding erg laten toenemen, handig voor intensief gebruik van trappen op kantoor. U kunt bij ons geheel vrijblijvend advies vragen over de verschillende soorten trapbekledingen met Sisal. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie?

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Stuur eventueel afbeeldingen mee om uw vraag te verduidelijken.
  • Let op: controleer ook uw spam-box voor eventuele emails vanuit thijstapijt.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze beloftes!