TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Trap Stofferen Sisal Naarden Bussum

Trap Stofferen Sisal Naarden Bussum? Bent u trots huizenbezitter van een monumentaal pand in Naarden Bussum? Probeer dan eens te denken aan het laten stofferen van uw trap met Sisal in Naarden Bussum. De Sisalvezel is een ijzersterke vezel die zich aanpast aan de luchtvochtigheid en is ideaal bij een monumentaal pand. Sisal past zich snel aan aan de inrichting en kan zowel klassiek of modern toegepast worden. Sisal is tevens geschikt voor vloeren met vloerverwarming. Bij uitstek geschikt voor mensen met een huisstof-allergie, je hoeft deze Sisal bekleding alleen maar te stofzuigen om hem goed bij te kunnen houden. Laat onze specialist bij u langskomen om een goed advies uit te brengen en gelijk een goed aanbod te doen. Interesse in Sisal karpetten? Kijk dan ook eens op sisalspecialist.be.

Goede Prijs- Kwaliteitsverhouding

Wij kunnen uw trap stofferen met Sisal Naarden Bussum uitvoeren voor een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Wij hebben zelf geen hoge kosten qua huisvesting en we hebben ook geen grote showroom of tapijtcentrum, daarom kunnen wij u hierin mee laten profiteren en u voor een lagere prijs deze stoffering met Sisal in Naarden Bussum aanbieden. Dit is een groot voordeel voor u en ook komen wij graag vrijblijvend langs om alle mogelijkheden met u door te spreken en kijken we wat de meest geschikte kleur en/of structuur zou kunnen zijn voor uw woning en interieur. Meer informatie kunt u vinden op thijstapijt.nl of sisalspecialist.nl.

Sisal: Sterker dan Sterk

De Sisalvezel is afkomstig van een tropische plant in Mexico en wordt vooral voor touw, borstels en vloerbedekking gebruikt. Het werd vroeger al vanuit de havenstad Sisal in Mexico geëxporteerd naar andere landen. De werkelijke naam van de plant is Agave en wordt gewonnen uit de bladeren van dit plantensoort. In de jaren vijftig werd er in Nederland een weefgetouw uitgevonden dat deze Sisalvezel tot een geweven tapijt kon verwerken. Sisal heeft weinig nadelen, niet alleen wordt Sisal gebruikt voor het stofferen van trappen en vloerkleden, maar ook een leuk feitje is dat Sisal ook gebruikt wordt in dartborden.

Meer informatie?

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Stuur eventueel afbeeldingen mee om uw vraag te verduidelijken.
  • Let op: controleer ook uw spam-box voor eventuele emails vanuit thijstapijt.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze beloftes!