TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Trap Bekleden Sisal Rotterdam

Wilt u uw trap bekleden sisal Rotterdam? Goede keuze trap bekleding sisal! Ook in het zuiden zijn wij werkzaam als dé sisal trapspecialisten in de regio. Er wordt regelmatig gekozen voor trapbekleding met sisal omdat dit een sisal stoffering is die ontzettend lang meegaat en erg duurzaam is in gebruik en onderhoud. Inspiratie nodig voor een trapbekleding met Sisal? Wij van thijstapijt.nl en sisalspecialist.nl kunnen een ruim sisal assortiment aanbieden om zo goed mogelijk aan uw persoonlijke wensen te voldoen. Trap stofferen met Sisal is in verschillende prijsklassen, materialen en kleuren mogelijk. Voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Interesse in Sisal karpetten? Kijk dan ook eens op sisalspecialist.be.

Sisal Traprenovatie

Sisal Traprenovatie in Rotterdam? Dan bent u bij thijstapijt.nl aan het goede adres! Als u uw trap met sisal heeft gestoffeerd, kan dit na een langere tijd toch een aantal slijtageplekken geven. Onder andere rafels en splinters kunnen ontstaan, het is dus belangrijk de trap stoffering met sisal op tijd te laten renoveren. Uw trap laten bekleden met sisal en een traprenovatie  met sisal is binnen no time gerealiseerd en alles wordt netjes achter gelaten. Interesse in een Sisal traprenovatie? Laat u geheel vrijblijvend adviseren en ontdek de mogelijkheden.

Sisal bekleden de beste deal

Sisal bekleden is de beste deal! Stop moet zoeken naar een betere deal, doe geen moeite en vraag een passende offerte aan bij onze sisal specialisten. Wij kunnen een zeer aantrekkelijk prijs hanteren vanwege dat wij ons tapijtcentrum geheel online hebben. Het niet hebben van een dure showroom maakt het mogelijk om een groot assortiment aan sisal tapijten aan te bieden en vakkundig advies te geven. Hoe gaat een renovatie van trappen in zijn werk? Wat komt er allemaal bij kijken? Logische vragen waar wij u het antwoord op kunnen vertellen. Bestel online en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Meer informatie?

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Stuur eventueel afbeeldingen mee om uw vraag te verduidelijken.
  • Let op: controleer ook uw spam-box voor eventuele emails vanuit thijstapijt.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze beloftes!