TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Sisal trap bekleden Nijmegen

Uw Sisal Trap bekleden Nijmegen? Als erkend tapijtspecialist hebben wij een groot assortiment aan trapbekleding, stoffering en tapijten in ons assortiment. Geen dure showroom of tapijtwinkel in Nijmegen maar gewoon online bestellen of online op aanvraag via thijstapijt.nl. Sisal trap bekleden Nijmegen betekent een onderhoudsvriendelijke trapbekleding. Uw trap met sisal stofferen is niet alleen mooi en duurzaam maar ook nog eens enorm onderhoudsvriendelijk en kostenbesparend. De vezels trekken geen stof aan. Zand en ander vuil wordt gefilterd en blijft niet op het oppervlak liggen. Sisal trappen alleen stofzuigen is voldoende. Interesse in Sisal karpetten? Kijk dan ook eens op sisalspecialist.be.

Sisal trapbekleding voordelen

Sisal trapbekleding voordelen zijn er heel veel. Zo is het bijvoorbeeld een natuurproduct en heeft de stoffering een mooie uitstraling. Maar ook is sisal trapbekleding slijtvast en wordt het gezien als een zeer sterk, natuurlijk materiaal. Andere sisal trapbekleding voordelen zijn dat het gemakkelijk te onderhouden is, het is warmte-isolerend en vooral ook vocht absorberend! Sisal tapijt reinigen is daarom erg fijn en heel goed te onderhouden. Naast verschillende soorten stofferingen zijn de sisal trapstofferingen in veel verschillende kleuren en materialen beschikbaar en leverbaar. Fijne structuur of grove structuur? Met Sisal trappen stofferen Nijmegen is dit geen enkel probleem.

Trap stofferen sisal prijzen opvragen

Trap stofferen sisal prijzen opvragen. Wilt u uw trap laten stofferen met sisal of uw trap laten renoveren met Sisal maar weet u niet precies wat er mogelijk is en wat er eventueel in uw inrichting past? Wij van Thijstapijt.nl en sisalspecialist.nl komen u graag te hulp! Online bestellen is geen enkel probleem en een offerte opvragen is op elk gewenst moment mogelijk. Wij zullen dan met u contact opnemen om alle wensen en adviezen door te spreken om u zo goed mogelijk te kunnen adviseren in de mogelijkheden van sisal en uw persoonlijke wensen. Uw sisal trapbekleding ziet er binnenkort weer als nieuw uit!

Meer informatie?

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Stuur eventueel afbeeldingen mee om uw vraag te verduidelijken.
  • Let op: controleer ook uw spam-box voor eventuele emails vanuit thijstapijt.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze beloftes!