TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Trap Stofferen Sisal Tilburg

Bent u iemand die kamers verhuurt aan studenten, dan weet u dat er veel verslijt in een studentenkamer en dat u regelmatig uw trap stofferen Sisal Tilburg moet laten uitvoeren. Een trap heeft altijd veel te lijden. Vuile voeten, nattigheid en zand, kortom met Sisal trapbekleding bent u veel voordeliger uit omdat deze jarenlang meegaat. Sisal is supersterk omdat het gemaakt wordt uit een tropische plant en de vezel die hieruit komt is geschikt voor het maken van touw en dartborden. Sterk dus. Bovendien hecht het vuil zich niet in de vezel en is hij gemakkelijk schoon te krijgen met een stofzuiger. Interesse in Sisal karpetten? Kijk dan ook eens op sisalspecialist.be.

Bestel nu

Wij komen vrijblijvend bij u langs om een scherpe offerte neer te leggen. Wij kunnen uw trap stofferen Sisal Tilburg voordeliger aanbieden dan onze collega’s omdat onze showroom in onze bestelwagen zit. Wij komen langs en u kunt aan de hand van stalen het materiaal zien en voelen. Wij meten meteen alles correct in en u kunt de juiste kleur kiezen die bij uw interieur past. Service aan de deur. Daarna bestellen wij uw Sisal tapijt en komen na overleg met u alles erin leggen. Wilt u dat wij de oude vloerbedekking verwijderen? Ook dit is mogelijk.

Scherpe offerte aanvragen

Vraag een scherpe offerte voor het verwijderen van de oude vloerbedekking. Als wij de trap stofferen Sisal Tilburg komen uitvoeren, komen uitvoeren, nemen wij meteen de oude stoffering mee. Vloerbedekking verwijderen is geen gemakkelijk werkje. Trapstoffering verwijderen is geen gemakkelijk werk. Vraag naar de kosten zodat wij dit ook voor u kunnen doen. Kijk op de website voor foto’s van voorbeelden van trap stofferen Sisal Tilburg en bel of mail ons voor advies op maat.

Meer informatie?

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Stuur eventueel afbeeldingen mee om uw vraag te verduidelijken.
  • Let op: controleer ook uw spam-box voor eventuele emails vanuit thijstapijt.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze beloftes!