TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Natuurtapijt uit Genemuiden

Duurzaam zijn in je hele huis? Hoe kan dat? Een grote stap in de goede richting is een duurzaam tapijt. Natuurtapijten maken dit mogelijk.

Uw adviseur is de man die het maken kan!

Wat is natuurtapijt?

Natuurtapijten worden op een biologische manier gemaakt, denk aan vezels van een plant. Een veelgebruikte stof voor natuurtapijten is sisal.

De stof sisal komt van de Agave plant, deze is vooral te vinden in Azië, Indië, Afrika en ook Zuid-Amerika. De plant komt origineel uit Mexico en werd gemaakt op het Mexicaanse schiereiland Yucatan. Maar wordt nu ook vanuit Genemuiden geleverd! Hoe fijn is dat! De bladeren van de Agave plant zijn 110 tot 150 centimenter wanneer ze worden afgesneden. Uit de bladeren komt een gedroogd sap, dit lijdt tot de sisal vezel. Sisal is erg krachtig, dus in eerste instantie werd sisal gebruikt om touw mee te maken. Inmiddels wordt de vezel gebruikt voor veel andere dingen, zoals natuurtapijt!

Er zijn een hoop voordelen van het gebuik van de sisal stof voor een tapijt. De eerste die erg belangrijk als stof voor een tapijt is dat deze vezel ervoor zorgt dat je tapijt erg sterk en slijtvast is, dit betekent een lange levensduur! Daarnaast zorgt sisal ervoor dat je tapijt extra slipveilig is en je niet uitglijdt. Tot slot, om jouw doel mee te behalen, sisal is heel duurzaam. Sisal wordt op een milieubewuste manier geteeld, zoals hierboven beschreven. Ook is de vezel biologisch afbreekbaar.

Het laatste grote voordeel van het gebruik van sisal voor een tapijt is dat de stof in heel veel verschillende kleuren beschikbaar is en daarnaast ook veel weefpatroonmogelijkheden heeft.

Levering ThijsTapijt

De sisal stof voor tapijten is erg gemakkelijk te verkrijgen in Nederland, namelijk in Genemuiden. Dit wordt geleverd aan Thijs Tapijt, wij zijn al sinds 2001 gespecialiseerd in sisal stofferen. Neem contact met ons op en krijg een vrijblijvend advies voor jouw huis!

Aanbiedingen
Sisal karpetten vanaf 279,-. Elk karpet word voor u opmaat gemaakt wij kunnen elk karpet laten banderen of festoneren,alle afmetingen zijn mogelijk.

Sisal trap maantjes vanaf € 360,-
Leverbaar in 20 kleuren in 4 structuren makelijk zelf te plaatsen ,tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze ook plaatsen.

Sisal op uw vloer vanaf € 180,- m2
Natuur en tapijt in een, deze vloer past perfect bij elke parket vloer, tegel vloer, wol vloer en frisé vloer, kat geschikt.

Uw sisal trap met grove sisal vanaf €834,-
Grove en robuuste structuur voor een degelijke trap leverbaar in 2 structuren in 6 kleuren. wij leveren jabo,hillfloor en mayatex.

Onze beloftes!