TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Sisal trapbekleding

Sisal is een van meest populaire trapbekleding die er op het moment gebruikt wordt. Sisal trapbekleding voelt nogal ruw aan. Dit komt omdat het gewonnen wordt uit de agave cactus, waar uiteindelijk een vrij dik draad geweven wordt. Het voordeel van het materiaal sisal is dat het erg sterk en slijtvast is. Ideaal om te gebruiken als trapbekleding!

Naast de goede materiaaleigenschappen van sisal heeft het ook nog eens een erg goede uitstraling. Sisal wordt niet alleen gebruikt als trapbekleding, maar kan ook ingezet worden als tapijt.

Monteren van je sisal trapbekleding

Naast het leveren van je sisal trapbekleding bieden wij ook de mogelijkheid aan om de complete trapbekleding te monteren. Je wilt uiteraard dat deze fatsoenlijk geplaatst wordt! Met behulp van onze vakmannen zullen we ervoor zorgen dat deze correct geplaatst wordt.

Uw adviseur is de man die het maken kan!

Het schoonmaken van je trapbekleding

Vlekken in je trapbekleding? Verse vlekken zijn het makkelijkst te verwijderen. Direct nadat er geknoeid is op de bekleding kun je deppen met een doek of keukenpapier. Zolang je niet wrijft zal de vlek er gemakkelijk uit gaan. Meeste vlekken zijn wateroplosbaar, voornamelijk wanneer deze net op de bekleding gekomen is.

Last van ingedroogde en oude vlekken? Deze kun je proberen weg te krabben met een lepel of met de achterkant van een mes. Werk van buiten naar binnen. Na het wegkrabben zuig je de resten weg en pas je de behandeling opnieuw toe tot de vlek verwijderd is.

Thijs Tapijt helpt je graag!

Thijs Tapijt is al meer dan 21 jaar de specialist op het gebied van sisal trap stofferen. Wij helpen je dus graag met al jouw aanvragen. Bij ons zul je niet voor onverwachte kosten komen te staan. Door onze veelzijdige kennis en ervaring zijn de kosten zo laag mogelijk en koop je geen overbodige meters. Meer informatie nodig? Neem dan gerust contact op en een van onze specialisten helpt je graag verder.

Aanbiedingen
Sisal karpetten vanaf 279,-. Elk karpet word voor u opmaat gemaakt wij kunnen elk karpet laten banderen of festoneren,alle afmetingen zijn mogelijk.

Sisal trap maantjes vanaf € 360,-
Leverbaar in 20 kleuren in 4 structuren makelijk zelf te plaatsen ,tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze ook plaatsen.

Sisal op uw vloer vanaf € 180,- m2
Natuur en tapijt in een, deze vloer past perfect bij elke parket vloer, tegel vloer, wol vloer en frisé vloer, kat geschikt.

Uw sisal trap met grove sisal vanaf €834,-
Grove en robuuste structuur voor een degelijke trap leverbaar in 2 structuren in 6 kleuren. wij leveren jabo,hillfloor en mayatex.

Onze beloftes!