TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Frisé collectie

Bij Thijs Tapijt vind je een uitgebreide collectie frisé stoffen. Onze traplopers, tapijten en trapbekleding zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en texturen. Frisé is niet alleen een veelzijdige keuze op het gebied van kleuren, maar het is ook vervaardigd uit natuurlijke materialen die biologisch afbreekbaar zijn. Dit maakt het ideaal voor tapijten, trapbekleding en traplopers. Frisé is beschikbaar in diverse natuurlijke tinten en eigentijdse weefpatronen, waardoor je altijd de perfecte match kunt vinden voor jouw interieur.

Crescendo collectie:

Duety collectie:

WOL 1621 collectie:

WOL 1623 collectie:

WOL 1636 collectie:

WOL 1637 collectie:

WOL 1638 collectie:

WOL 1639 collectie:

WOL 1640 collectie:

Advies op maat

Bij Thijs Tapijt streven onze vakmensen ernaar om jou volledige tevredenheid te bieden en staan ze altijd klaar om je deskundig advies te geven wanneer dat nodig is. We bieden zelfs advies op maat bij jou thuis, zodat we jouw specifieke behoeften kunnen begrijpen en vervullen. Met meer dan 21 jaar ervaring zijn wij de experts op het gebied van frisé bekleding. Hierboven vind je onze actuele collectie, bestaande uit vijf verschillende natuurlijke tinten.

Aanbiedingen
Sisal karpetten vanaf 279,-. Elk karpet word voor u opmaat gemaakt wij kunnen elk karpet laten banderen of festoneren,alle afmetingen zijn mogelijk.

Sisal trap maantjes vanaf € 360,-
Leverbaar in 20 kleuren in 4 structuren makelijk zelf te plaatsen ,tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze ook plaatsen.

Sisal op uw vloer vanaf € 160,- m2
Natuur en tapijt in een, deze vloer past perfect bij elke parket vloer, tegel vloer, wol vloer en frisé vloer, kat geschikt.

Uw sisal trap met grove sisal vanaf €834,-
Grove en robuuste structuur voor een degelijke trap leverbaar in 2 structuren in 6 kleuren. wij leveren jabo,hillfloor en mayatex.

Onze beloftes!