TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Trap stofferen Sisal Den Haag

Laat nog voor de winter uw trap stofferen Sisal Den Haag zodat u er zeker de komende 10 jaar mee vooruit kunt. Een gestoffeerde trap bekleed met Sisal is een verrijking voor uw huis. Sisal heeft een zeer luxe uitstraling en is daarbij ook nog eens oersterk. Gemakkelijk schoon te houden doordat de vezel geen vuil aantrekt maar juist afstoot. Eenvoudig met de stofzuiger reinigen is voldoende. Ideaal voor het gebruik in met name studentenhuizen. Bent u eigenaar van een studentenhuis, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen veel kosten voor u besparen. Interesse in Sisal karpetten? Kijk dan ook eens op sisalspecialist.be.

Bel voor een vrijblijvende offerte

Door uw trap te laten stofferen met Sisal in Den Haag en dit aan ons over te laten, bespaart u jaarlijks veel kosten. De bekleding gaat heel erg lang mee vanwege de oersterke Sisal vezel. Daarbij heeft hij in het huidige interieur een uitstraling die daarbij perfect aansluit. Duurzaamheid staat hierin voorop. Sisal is in diverse weefmotieven te krijgen en in veel verschillende kleuren. Naast stoffering voor de trap, bestaan er ook standaard tapijten in het rond of een ander model, welke worden afgewerkt met een mooie en stoere lederen of chique linnen rand.

Trap

Omdat het belangrijk is uw sisal trap op tijd te laten renoveren kunt u zo nu en dan ook eens een nieuwe weg inslaan. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden op het gebied van trap stofferen sisal Amsterdam dat u het geheel naar uw eigen wens kunt samenstellen. Heeft u bijvoorbeeld in Amsterdam een trap? Dan kunt u kiezen voor halve maantjes zodat het loopvlak niet teveel beschadigd. Wilt u echter niet teveel onderhoud aan het houtwerk van de trappen? Dan is het raadzaam om de gehele trap te laten bekleden. Wij kunnen u hier voor u een passende offerte aanbieden.

Meer informatie?

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Stuur eventueel afbeeldingen mee om uw vraag te verduidelijken.
  • Let op: controleer ook uw spam-box voor eventuele emails vanuit thijstapijt.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze beloftes!