Bel nu +31 6 513 070 18!

Trap stofferen Sisal Den Haag

Laat nog voor de winter uw trap stofferen Sisal Den Haag zodat u er zeker de komende 10 jaar mee vooruit kunt. Een gestoffeerde trap bekleed met Sisal is een verrijking voor uw huis. Sisal heeft een zeer luxe uitstraling en is daarbij ook nog eens oersterk. Gemakkelijk schoon te houden doordat de vezel geen vuil aantrekt maar juist afstoot. Eenvoudig met de stofzuiger reinigen is voldoende. Ideaal voor het gebruik in met name studentenhuizen. Bent u eigenaar van een studentenhuis, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen veel kosten voor u besparen. Interesse in Sisal karpetten? Kijk dan ook eens op sisalspecialist.nl.

Bel voor een vrijblijvende offerte

Door uw trap te laten stofferen met Sisal in Den Haag en dit aan ons over te laten, bespaart u jaarlijks veel kosten. De bekleding gaat heel erg lang mee vanwege de oersterke Sisal vezel. Daarbij heeft hij in het huidige interieur een uitstraling die daarbij perfect aansluit. Duurzaamheid staat hierin voorop. Sisal is in diverse weefmotieven te krijgen en in veel verschillende kleuren. Naast stoffering voor de trap, bestaan er ook standaard tapijten in het rond of een ander model, welke worden afgewerkt met een mooie en stoere lederen of chique linnen rand.

Open trap

U kunt iedere trap stofferen Sisal Den Haag. Een open trap of een dichte trap, bij ons zijn vele mogelijkheden. Er kan worden gewerkt met halve maantjes op een open trap, maar ook bestaat de mogelijkheid om de treden helemaal te bekleden. Dit scheelt in de slijtage van het schilderwerk, waardoor er ook weer bespaart kan worden. Bel voor een afspraak en wij komen langs met de stalen zodat u op uw gemak de kleuren en het materiaal kunt bekijken. Wij meten alles voor u in en geven u een duidelijke offerte voor uw trap stofferen Sisal Den Haag. Bel tijdig zodat u nog voor de winter kunt genieten van uw nieuwe interieur.

Offerte aanvragen

trap stofferen sisal den haag

Meer informatie?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*