TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Sisal traploper

Onder de traplopers valt Sisal als één van de meest gebruikte materialen hiervoor. Deze Mexicaanse vezel wordt voornamelijk gebruikt voor het weven van tapijten en trapbekleding. Deze pure en eerlijke vezel kan in verschillende patronen worden geweven wat iedere trap een unieke uitstraling zal geven.

Aanbevolen collectie:

Vanwege de unieke uitstraling kan het jouw trap omtoveren tot een unieke persoonlijke trap. Zo is het namelijk mogelijk om zowel alle treden te bekleden als de treden met zijwanden. De sisal traplopers zullen netjes afgewerkt worden. Er wordt voor verzorgd dat het een nette en strakke afwerking krijgt, dit wordt ook wel festonneren of banderen genoemd.

Een mogelijkheid voor een nette afwerking is een band. Er wordt een dikkere band aan de rand van de sisal traploper gemaakt om het een luxere en fijnere uitstraling te geven. Dit wordt dan ook wel banderen genoemd. Samen met festonneren zijn dit de twee mogelijkheden voor de afwerking van een sisal traploper. Wil jij graag weten welke afwerking het beste bij jou past? Neem dan contact met ons op!
Naast een band wordt de traploper ook afgewerkt doormiddel van een traproedel. Een traproedel zal de sisal traploper op zijn plek houden wanneer deze geplaatst is. De traproeden kunnen in verschillende maten geleverd worden, dit heeft geen effect op de functionaliteit. Zo kan ook van de traproedel de kleur gekozen worden. Denk aan bijvoorbeeld: goud, zwart, chroom of brons. Naast de kleur en dikte is er ook de mogelijkheid om te kiezen voor een matte of glanzende traproeden.

Andere kleuren:

Thijs Tapijt regelt het!

Bij Thijs Tapijt ben je op het juiste adres voor het bekleden van je trap met sisal traplopers. Wij zijn inmiddels al meer dan 14 jaar uw specials voor het bekleden van jouw trap. Doordat onze vakmannen beschikken over veelzijdige kennis en ervaring zijn je kosten zo laag mogelijk en koop je geen overbodige extra meters. Wij zorgen ervoor dat we genoeg informatie hebben voordat we aan de slag gaan, zodat je bij ons niet voor onverwachte verwachtingen komt te staan.

Uw adviseur is de man die het maken kan!

Het plaatsen van een sisal traploper

Wanneer je kiest voor een sisal traploper wil je uiteraard ook dat deze fatsoenlijk geplaatst wordt. Tegen een kleine meerprijs is het mogelijk om je sisal traploper door Thijs Tapijt te laten plaatsen. Onze vakmannen zullen ervoor zorgen dat de traploper correct geplaatst wordt.

Onze vakmannen hebben al een hoop traplopers gelegd. Zo kun je er zeker van zijn dat deze netjes geplaatst worden. Sisal traplopers worden namelijk op de traditionele legmethode geplaatst. De traplopers zullen op hun plaats gehouden worden door traproeden, nadat de sisal traplopers ingenaaid worden.

Het schoonmaken van je traplopers

Uiteraard wil je jouw pas geplaatste traplopers goed schoonhouden. Het kan altijd gebeuren dat je morst op je nieuwe traplopers, het is dan ook van belang dat dit direct schoongemaakt wordt om de staat goed te houden. Wanneer de vlek nog vochtig is kun je het beste gebruik maken van een vochtige doek of keukenpapier en dep hiermee de vlek weg. Wilt u graag wat advies hierover? Neem dan contact op met Thijs Tapijt en wij helpen u graag verder.

Opzoek naar een sisal traploper?

Wij van Thijs Tapijt helpen je graag verder met het bestellen, maar ook het plaatsen van de traplopers. Naast traplopers hebben we nog een erg breed assortiment. Onze vakmannen kunnen het professioneel komen plaatsen tegen een kleine meerprijs. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen!

Aanbiedingen
Sisal karpetten vanaf 279,-. Elk karpet word voor u opmaat gemaakt wij kunnen elk karpet laten banderen of festoneren,alle afmetingen zijn mogelijk.

Sisal trap maantjes vanaf € 360,-
Leverbaar in 20 kleuren in 4 structuren makelijk zelf te plaatsen ,tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze ook plaatsen.

Sisal op uw vloer vanaf € 160,- m2
Natuur en tapijt in een, deze vloer past perfect bij elke parket vloer, tegel vloer, wol vloer en frisé vloer, kat geschikt.

Uw sisal trap met grove sisal vanaf €834,-
Grove en robuuste structuur voor een degelijke trap leverbaar in 2 structuren in 6 kleuren. wij leveren jabo,hillfloor en mayatex.

Sisal traploper
Incl. leggen loper en roede
Loper tot 70 cm

€90,00 per trede gefestonneerd
€110,00 per trede linnen band
€140,00 per trede band met bies
€140,00 per trede band met leather look
€160,00 per trede band met leer

Onze beloftes!