TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Trap bekleden met Frisé tapijt

Ervaar het luxe comfort van Frisé tapijt op jouw trap!

Frisé tapijt, ook wel bekend als getwijnd tapijt, is jouw perfecte keuze voor het bekleden van jouw trap! Niet alleen biedt het een prachtige uitstraling, maar het heeft ook vele voordelen op het gebied van stijl, comfort en duurzaamheid. Dus waarom zou je voor iets anders gaan als je met Frisé tapijt de praktische en schitterende oplossing hebt voor jouw trapbekleding?

Uw adviseur is de man die het maken kan!

Stijlvolle Elegantie

Frisé tapijt staat bekend om zijn unieke getwiste garenstructuur. Deze structuur geeft het tapijt een zachte, luxe uitstraling en creëert tegelijkertijd een subtiele textuur die jouw trap een stijlvolle elegantie geeft. Of je nu een klassieke, moderne, of rustieke interieurstijl hebt, Frisé tapijt past naadloos in vrijwel elke setting en voegt een vleugje verfijning toe aan jouw trap.

Geniet van een ongeëvenaard comfort wanneer je Frisé tapijt op jouw trap hebt. Het zachte oppervlak voelt heerlijk aan onder je voeten en zorgt voor een comfortabele en geluiddempende loopervaring. Niet alleen dempt het tapijt het geluid van voetstappen, maar het helpt ook om geluidshinder in huis te verminderen, wat ideaal is voor drukbezette gezinnen met meerdere verdiepingen.

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Frisé tapijt is een slimme en betaalbare keuze voor trapbekleding. De getwiste vezels zijn sterk en bestand tegen dagelijkse slijtage, waardoor het tapijt er jarenlang als nieuw uitziet, zelfs bij intensief gebruik. Geen zorgen over verslijting of slijtplekken op jouw trap – Frisé tapijt bewijst keer op keer zijn duurzaamheid!

Thijstapijt begrijpt dat jouw tijd waardevol is. Daarom is Frisé tapijt ontworpen om gemakkelijk te onderhouden te zijn. Het is bestand tegen vuil en vlekken, en kleine ongelukjes kunnen moeiteloos worden verwijderd met een beetje water en milde zeep. Regelmatig stofzuigen houdt het tapijt schoon en fris, zodat jouw trap altijd stralend blijft zonder zorgen over ingewikkeld onderhoud.

Til je trap naar nieuwe hoogten

Met zijn stijlvolle uitstraling, ultiem comfort, duurzaamheid en gemakkelijk onderhoud, is Frisé tapijt een slimme keuze voor het bekleden van jouw trap. Geef jouw interieur een warme en elegante uitstraling, en geniet van een trap die zowel stijlvol als praktisch is. Laat jouw trap stralen met de luxe van een Frisé tapijt.

Thijstapijt is hier om jouw trap naar nieuwe hoogten te tillen!

Onze beloftes!