TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Trap stofferen Sisal Haarlem

Trap stofferen Sisal Haarlem, een duurzaam product wat de laatste tijd veel wordt. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Trapbekleding zoals halve maantjes of helemaal bekleed, alles naar uw eigen wensen uit te voeren.

Ligt er nog oud tapijt en vindt u het niet fijn om deze er zelf af te halen? dan kunnen wij dit ook voor u doen. Vraag ons naar de prijzen voor deze extra dienst. Sisal is er in verschillende uitvoeringen qua weefpatronen en kleuren. Mooie natuurlijke kleuren die uw interieur een luxueuze uitstraling geven. Kijk op de website www.thijstapijt.nl voor meer informatie.

Sisal tapijten

Standaard maten tapijten of speciaal op maat gemaakt tapijt, deze zijn allemaal te verkrijgen. Wanneer u uw trap laat stofferen met Sisal in Haarlem, vraag dan meteen een prijs voor deze bijzonder mooie Sisal kleden. Het is een mooie aanvulling op uw interieur. De sisalspecialist thijstapijt.nl hanteert super interessante en zeer concurrerende prijzen. Dit kunnen wij doen omdat we geen duur tapijtcentrum en showroom hebben. Doordat we dus besparen op onze eigen kosten, kunnen wij u een extra korting bieden. Laat snel een offerte maken.

Afwerkranden

Naast het trap stofferen met Sisal in Haarlem kunnen wij u een goed advies uitbrengen. Wij komen bij u langs met de verschillende stalen en kunnen meteen alles inmeten zodat we op deze manier een passende offerte kunnen opstellen. Een scherpe prijs uiteraard. We maken een totaalprijs voor u. Oude tapijten verwijderen, nieuwe Sisal bekleding erin leggen, uw huis is in één keer helemaal vernieuwd en kan het er weer een lange tijd tegenaan. Mooie, grijze, antraciete of zwarte karpetten met leren of linnen afwerkranden geven uw interieur een stoere uitstraling. Sisal is een oersterke vezel en bijzonder eenvoudig schoon te houden. Hierdoor is hij erg geschikt voor mensen met een stof allergie.

Meer informatie?

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Stuur eventueel afbeeldingen mee om uw vraag te verduidelijken.
  • Let op: controleer ook uw spam-box voor eventuele emails vanuit thijstapijt.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze beloftes!