TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Trap Stofferen Sisal Amsterdam

Trap stofferen sisal Amsterdam? In Amsterdam zijn langs de grachten veel trappenhuizen te vinden, echter niet alleen langs de grachten maar er zijn ook veel studentenhuizen waar deze trappenhuizen veel te verduren krijgen. Een renovatie is dan wellicht noodzakelijk!  Als koper, huurder of verhuurder wilt u dat de trappen zo lang mogelijk meegaan en dat er zoveel mogelijk rendement uit te halen valt. Het bekleden met Sisal is daarom zeer aan te raden. Het is belangrijk om deze ook goed te onderhouden. Trappen stofferen met Sisal geeft een stuk meer veiligheid, de sisalvezel is grof waardoor er minder gevaar is op uitglijden op de trapbekleding en traplopers. Interesse in Sisal karpetten? Kijk dan ook eens op sisalspecialist.be.

Trap Renoveren

Bij een trap die al een tijdje meegaat kan het hoog tijd worden om eens na te denken over een traprenovatie. Vaak zijn de trappenhuizen in Amsterdam niet meer wat ze horen te zijn vanwege het intensieve gebruik en het vele lopen over de trappen. Een trap slijt vaak een stuk sneller dan de rest van het huis en kan voor veel ongemak zorgen. Het is dus belangrijk om in zulke gevallen direct actie te ondernemen. Een traprenovatie is in principe zo gedaan en kan uw leven in huis een stuk aangenamer maken. Hoe gaat dit renoveren dan in zijn werk, wat komt er allemaal bij kijken? Logische vragen waar wij als specialist u natuurlijk graag bij kunnen helpen.

Nieuwe look voor uw Sisal trap

Omdat het belangrijk is uw sisal trap op tijd te laten renoveren kunt u zo nu en dan ook eens een nieuwe weg inslaan. Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden op het gebied van trap stofferen sisal Amsterdam dat u het geheel naar uw eigen wens kunt samenstellen. Heeft u bijvoorbeeld in Amsterdam een trap? Dan kunt u kiezen voor halve maantjes zodat het loopvlak niet teveel beschadigd. Wilt u echter niet teveel onderhoud aan het houtwerk van de trappen? Dan is het raadzaam om de gehele trap te laten bekleden. Wij kunnen u hier voor u een passende offerte aanbieden.

Meer informatie?

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Stuur eventueel afbeeldingen mee om uw vraag te verduidelijken.
  • Let op: controleer ook uw spam-box voor eventuele emails vanuit thijstapijt.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze beloftes!