Sisal collectie

Bij Thijs Tapijt vind je een ruime collectie aan sisal stoffen. De traplopers, tapijten en trapbekleding kunnen wij leveren in 10 verschillende kleuren en ruwheid. Naast de ruime keuze aan kleuren is sisal gemaakt van natuurlijk materiaal dat biologisch afbreekbaar is. Perfect voor zowel tapijten, trapbekleding of als gebruik voor traplopers doordat het verkrijgbaar is in verschillende natuurtinten met moderne weefpatronen. Zo kun je jouw sisal altijd combineren met jouw interieur.

Aanbevolen collectie:

Advies op maat

De mannen van Thijs Tapijt willen je graag tevreden hebben en wanneer nodig geven ze je het advies wat er op dat moment nodig is. Dit kan bij jou thuis, zodat alles op maat geadviseerd kan worden. Al meer dan 14 jaar zijn wij jouw specialist op het gebied van sisal bekleding. Bovenstaand vind je onze huidige collectie bestaande uit 10 verschillende natuur tinten.

Aanbiedingen
Sisal karpetten vanaf 279,-. Elk karpet word voor u opmaat gemaakt wij kunnen elk karpet laten banderen of festoneren,alle afmetingen zijn mogelijk.

Sisal trap maantjes vanaf € 360,-
Leverbaar in 20 kleuren in 4 structuren makelijk zelf te plaatsen ,tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze ook plaatsen.

Sisal op uw vloer vanaf € 160,- m2
Natuur en tapijt in een ,deze vloer past perfect bij elke parket vloer,tegel vloer ,pvc vloer en laminaat vloer,kat geschikt.

Uw sisal trap met grove sisal vanaf €834,-
Grove en robuuste structuur voor een degelijke trap leverbaar in 2 structuren in 6 kleuren. wij leveren jabo,hillfloor en mayatex.

Open sisal trap vanaf €899,-
Uw open trap met sisal rondom laten bekleden, met een nette naad achter op de trede. Of uw open sisal trap bekleden met alleen de boven kant en trapneus.