TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Sisal collectie

Bij Thijs Tapijt vind je een ruime collectie aan sisal stoffen. De traplopers, tapijten en trapbekleding kunnen wij leveren in 5 verschillende kleuren en ruwheid. Naast de ruime keuze aan kleuren is sisal gemaakt van natuurlijk materiaal dat biologisch afbreekbaar is. Perfect voor zowel tapijten, trapbekleding of als gebruik voor traplopers doordat het verkrijgbaar is in verschillende natuurtinten met moderne weefpatronen. Zo kun je jouw sisal altijd combineren met jouw interieur.

Trap stoffeer collectie:

Advies op maat

De mannen van Thijs Tapijt willen je graag tevreden hebben en wanneer nodig geven ze je het advies wat er op dat moment nodig is. Dit kan bij jou thuis, zodat alles op maat geadviseerd kan worden. Al meer dan 21 jaar zijn wij jouw specialist op het gebied van sisal bekleding. Bovenstaand vind je onze huidige collectie bestaande uit 5 verschillende natuur tinten.

Aanbiedingen
Sisal karpetten vanaf 279,-. Elk karpet word voor u opmaat gemaakt wij kunnen elk karpet laten banderen of festoneren,alle afmetingen zijn mogelijk.

Sisal trap maantjes vanaf € 360,-
Leverbaar in 20 kleuren in 4 structuren makelijk zelf te plaatsen ,tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze ook plaatsen.

Sisal op uw vloer vanaf € 160,- m2
Natuur en tapijt in een, deze vloer past perfect bij elke parket vloer, tegel vloer, wol vloer en frisé vloer, kat geschikt.

Uw sisal trap met grove sisal vanaf €834,-
Grove en robuuste structuur voor een degelijke trap leverbaar in 2 structuren in 6 kleuren. wij leveren jabo,hillfloor en mayatex.

Onze beloftes!