TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Sisal trapbekleding verwijderen

Zou u ook zo graag nieuwe vloerbedekking op uw trap willen maar heeft u een hekel aan sisal trapbekleding verwijderen? Dan is het mogelijk dat wij tegen een tarief van € 17,50 per trede u deze vervelende klus uit handen nemen en daarna meteen een nieuwe bekleding leggen op uw trap. Het is ook een lastig karwei omdat de vloerbedekking meestal erg goed gelijmd zit en bijna niet los te krijgen is. Wij hebben hier het juiste gereedschap en de juiste mensen voor die na het verwijderen meteen vakkundig uw nieuwe vloerbedekking leggen.

Bekleedden zijkanten

Het moeilijkste van sisal trapbekleding verwijderen zijn de zijkanten van de trap, in het geval deze bekleed zijn uiteraard. Voor thijstapijt.nl misschien gemakkelijker te doen dan voor uzelf. De tarieven zijn aantrekkelijk en we nemen de oude vloerbedekking meteen mee naar de stort. Ook hiervoor betaald u niet veel. Een kleine vergoeding. U kunt er zelf geen aanhanger voor huren en de stortkosten betalen. Wij leggen meteen de nieuwe vloerbedekking en u bent in één moeite klaar. Kijk alvast op deze website of www.sisalspecialist.be voor mooie vloerbedekking die uw trap een extra luxueuze uitstraling geeft. De sisal vloerbedekking is tevens de sterkste in zijn soort en is te verkrijgen in veel kleuren en weeftechnieken.

Sisaltapijt

Heeft u een vloerbedekking gekozen en moet u nog de sisal trapbekleding verwijderen, dan belt u de sisalspecialist.nl en bent van het hele probleem af. Iedereen heeft een hekel aan het verwijderen van oude vloerbedekking. Wij hebben er ervaring mee en doen dit voor u voor een prijs van 17,50 euro per trede. Na het verwijderen leggen we meteen de nieuwe vloerbedekking en we nemen tegen een meerprijs de oude vloerbedekking voor u mee zodat uw huis meteen netjes is en u kunt genieten van uw nieuwe trap. Vraag naar de mogelijkheden.

Onze beloftes!