TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Trap stofferen tapijt

Trap stofferen met sisal tapijt? Het stofferen van de trap kent verschillende voordelen.

Het decoratieve aspect van een gestoffeerde trap is waar onze klanten het meest van genieten. Of het nu gaat om het creëren van een opvallend effect of juist om het bereiken van uniformiteit met de andere kleuren van de omgeving, het stofferen van uw trap zorgt altijd voor een toegevoegde waarde.

Naast het decoratieve aspect zorgt de stoffering van uw trap ook nog eens voor andere voordelen zoals geluiddemping, comfort, veiligheid en bescherming. Voor al deze voordelen ben u bij Thijstapijt.nl aan het juiste adres.

Experts op het gebied van trap stoffering

Wij zijn al meer dan 21 jaar specialist op het gebied van stofferen en bekleden van trappen met een ruime keuze aan materialen zoals sisal, tapijt, wol en frisé. Wij staan voor hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs met 7 tot 30 jaar garantie. Thijstapijt.nl weet bijvoorbeeld als geen ander dat men bij de keuze van de lijm altijd rekening moet houden met de oppervlakte waarop het tapijt bevestigd moet worden en het tapijt zelf. Een goede hechting is natuurlijk uitermate belangrijk en die kan enkel bereikt worden door een correcte toepassing en gebruik van de gekozen lijm.

Ruim aanbod en advies

Thijtapijt.nl is zeer trots op het ruime aanbod met keuze uit merken zoals Desso, Ambiant, Parade, Matros, Bonaparte en Jabo. Desgewenst zijn we altijd bereid om belangrijke aspecten omtrent de te stofferen trap met u te bespreken. Denkt u hierbij aan zaken zoals het gebruik, intensief of juist minder intensief, of de bekleding wasbaar moet zijn als u bijvoorbeeld kinderen heeft, en verder natuurlijk alle decoratieve overwegingen met betrekking tot texturen en kleuren. Op deze manier komen we altijd tot een tevreden resultaat voor de stoffering van uw trap.

Voor een dergelijk advies komen wij geheel gratis en vrijblijvend bij u thuis om de stoffering van uw trap met u te bespreken.

Kortom, bij Thijstapijt bent u voor stoffering en bekleding van uw trap met sisal, wol en frisé zeker aan het juiste adres!

Kortom een tapijt fleurt uw trap en/of vloer op!

Uw adviseur is de man die het maken kan!

Onze beloftes!