TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Sisal trapmaantjes

Sisal trapmaantjes zijn duurzaam en geven een nieuwe look aan je trap. Doordat sisal een ruwe stof is, zijn bijvoorbeeld vlekken er gemakkelijk te verwijderen. Loop je met vieze schoenen de trap op dan is het over het algemeen snel weer schoon door het gebruik van een stofzuiger.

Naast de mogelijkheid om het schoon te houden is de sisal traploper ook erg goed voor het verbergen van beschadigingen op de trap. Op het loopvlak van een trap ontstaan snel beschadigingen en deze stapelen zich na enige tijd op. Door het gebruik van sisal trapmaantjes kun je alle beschadigingen op het loopvlak bedekken.

Trapmatten van natuurlijke vezels

Sisal is gemaakt van een vezel en deze wordt doorgaans gebruikt voor touw of borstels. Dit is een vezel van de agave plant. Door de sterke vezel zijn onze trapmatten 100% natuurlijk en afbreekbaar. Het is perfect voor gebruik als trapmatten of als tapijt, omdat het erg slijtvast is en daarnaast ook in veel verschillende tinten en weefpatronen verkrijgbaar is.

Een aantal sisal eigenschappen:
  • Sterk en slijtvast
  • Biologisch afbreekbaar
  • Milieubewust
  • Natuurlijk uitstraling

Kortom, door het gebruik van de sisal vezel is het perfect voor gebruik voor zowel traplopers, trapbekleding en tapijten. Thijs Tapijt helpt je graag bij het leveren en monteren van de sisal bekleding.

Thijs Tapijt legt graag je trapmaantjes

Al meer dan 14 jaar zijn wij specialist op het gebied van sisal trap stofferen. Geïnteresseerd maar nog niet zeker van je keuze? Neem dan contact met ons op, zodat we samen een afspraak kunnen inplannen om je advies op maat te kunnen geven.

Uw adviseur is de man die het maken kan!

Aanbiedingen
Sisal karpetten vanaf 279,-. Elk karpet word voor u opmaat gemaakt wij kunnen elk karpet laten banderen of festoneren,alle afmetingen zijn mogelijk.

Sisal trap maantjes vanaf € 360,-
Leverbaar in 20 kleuren in 4 structuren makelijk zelf te plaatsen ,tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze ook plaatsen.

Sisal op uw vloer vanaf € 160,- m2
Natuur en tapijt in een, deze vloer past perfect bij elke parket vloer, tegel vloer, wol vloer en frisé vloer, kat geschikt.

Uw sisal trap met grove sisal vanaf €834,-
Grove en robuuste structuur voor een degelijke trap leverbaar in 2 structuren in 6 kleuren. wij leveren jabo,hillfloor en mayatex.

Onze beloftes!