TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Sisal trapbekleding Roermond

Een huis renoveren, dit kost een hoop geld. De huizenprijzen zijn gestegen, de energieprijzen zijn gestegen, maar je moet toch je huis renoveren. Waar kan je op budgetteren? Dit is een vraag die velen zichzelf zullen stellen. Woon jij in Roermond en wil jij je huis ook graag op budget renoveren? ThijsTapijt adviseert je graag met de juiste tips en hoe wij jou kunnen helpen in Roermond.

Uw adviseur is de man die het maken kan!

Hoe kan ik het beste mijn huis renoveren?

Een huis renoveren kan om verschillende redenen een wens zijn; je huis moet zuiniger, je vindt het huis niet meer zo mooi of je wilt gewoon wat anders! Maar de vraag is, waar moet je beginnen? En hoe kan het low budget?

Een grote stap is je trap laten bekleden. Een trap is een groot deel van je huis en het kan je huis een hele nieuwe look geven. Een trapbekleding geeft je daarnaast ook meer veiligheid! Als je trap van slijtage lijdt, kan dat er ook zo uit zien. Je trap laten bekleden kan dit oplossen. Door je trap te laten bekleden krijgt je trap weer meer veiligheid, vooral met de sisal trapbekleding. Deze trapbekleding is namelijk erg sterk en slijtvast. Sisal trapbekleding heeft daarnaast ook nog eens een brandvertragend effect. Erg veilig dus!

Daarnaast geeft het je huis in Roermond een nieuwe look! Sisal trapbekleding laat trap er ook zo goed als nieuw uitzien! Je slijtage zal dus ook niet meer opvallen! Sisal is in veel verschillende kleuren beschikbaar en er zijn veel weefpatronen mogelijk, dus het zal in ieder geval goed in je huis passen!

Waar kan ik mijn trap met sisal laten bekleden?

Ben jij overtuigd, woon je in Roermond en wil jij je trap laten bekleden? Dan ben je bij het juiste adres. Thijs Tapijt is al sinds 2001 gespecialiseerd in sisal en zou jou graag willen helpen met het renoveren van jouw huis. Neem contact op met ons en krijg een vrijblijvend advies van een van onze professionals!

Aanbiedingen
Sisal karpetten vanaf 279,-. Elk karpet word voor u opmaat gemaakt wij kunnen elk karpet laten banderen of festoneren,alle afmetingen zijn mogelijk.

Sisal trap maantjes vanaf € 360,-
Leverbaar in 20 kleuren in 4 structuren makelijk zelf te plaatsen ,tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze ook plaatsen.

Sisal op uw vloer vanaf € 180,- m2
Natuur en tapijt in een, deze vloer past perfect bij elke parket vloer, tegel vloer, wol vloer en frisé vloer, kat geschikt.

Uw sisal trap met grove sisal vanaf €834,-
Grove en robuuste structuur voor een degelijke trap leverbaar in 2 structuren in 6 kleuren. wij leveren jabo,hillfloor en mayatex.

Onze beloftes!