TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Trap stoffering sisal Arnhem

Sisal is een soort stof die gemaakt wordt van de vezels van de agaveplant. Het is een zeer stevig materiaal dat vaak gebruikt wordt voor het maken van touw en bindgaren. Sisal stof wordt ook gebruikt in bekleding, tapijt en vloeren. Het heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere materialen. Ten eerste is het erg goedkoop. Het is ook zeer slijtvast en heeft een isolerende werking. Bovendien is sisalstof gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Daardoor is het een ideale keuze voor gebruik in Arnhem als vloerbedekking of trapbekleding.

Uw adviseur is de man die het maken kan!

Uw huis renoveren doormiddel van nieuw sisal tapijt

Als je een manier zoekt om een vleugje luxe aan je huis toe te voegen, dan is sisaltapijt een geweldige optie. Sisal is een duurzame, natuurlijke vezel die kan worden gebruikt in een verscheidenheid van toepassingen, waaronder bekleding en vloeren. Als je overweegt je huis te renoveren met sisaltapijt in Arnhem dan kun je terecht bij ThijsTapijt. ThijsTapijt is een van de bedrijven in Arnhem die gespecialiseerd is in sisaltapijt en trapbekleding. Wij adviseren je graag omtrent het vernieuwen van je huis met de juiste stijl en kleur. Met een beetje planning en voorbereiding kun je je huis omtoveren tot een elegante en uitnodigende ruimte waar je buren jaloers op zullen zijn.

Vraag een vrijblijvende offerte aan in Arnhem

ThijsTapijt zit al sinds 2001 in het stoffeerdersvak zit. We zijn er trots op dat we enkele van de mooiste huizen in Nederland opnieuw hebben gestoffeerd. Ons team van ervaren vakmensen gebruikt alleen de beste materialen om je huis weer in hun oorspronkelijke schoonheid te herstellen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Aanbiedingen
Sisal karpetten vanaf 279,-. Elk karpet word voor u opmaat gemaakt wij kunnen elk karpet laten banderen of festoneren,alle afmetingen zijn mogelijk.

Sisal trap maantjes vanaf € 360,-
Leverbaar in 20 kleuren in 4 structuren makelijk zelf te plaatsen ,tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze ook plaatsen.

Sisal op uw vloer vanaf € 180,- m2
Natuur en tapijt in een, deze vloer past perfect bij elke parket vloer, tegel vloer, wol vloer en frisé vloer, kat geschikt.

Uw sisal trap met grove sisal vanaf €834,-
Grove en robuuste structuur voor een degelijke trap leverbaar in 2 structuren in 6 kleuren. wij leveren jabo,hillfloor en mayatex.

Onze beloftes!