TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Sisal bekleding in Maastricht

ThijsTapijt in Maastricht biedt een breed scala aan vloer- en trapbekleding om je te helpen je huis te renoveren. Met nieuwe vloerbedekking kun je het uiterlijk van je huis bijwerken en waarde toevoegen aan je woning. Nieuwe trapbekleding kan ook helpen om uitglijden en vallen te voorkomen, waardoor je huis veiliger wordt voor iedereen. ThijsTapijt biedt een grote verscheidenheid aan stijlen en kleuren om uit te kiezen, zodat je de perfecte match voor je huis kunt vinden. Met nieuwe vloer- en trapbekleding van ThijsTapijt kun je het uiterlijk van je huis in Maastricht gemakkelijk bijwerken.

Uw adviseur is de man die het maken kan!

Renoveren van uw huis in Maastricht

Sisal is een stevige natuurlijke vezel die brandwerend is, waardoor het een ideaal materiaal is voor trap- of vloerbekleding. In het verleden is sisal gebruikt om touwen, matten en touw van te maken, maar ThijsTapijt vernieuwd graag je huis in Nijmegen met sisal vloerbedekking. Sisal is ook heel gemakkelijk schoon te maken, waardoor het ideaal is voor kamers waar veel verkeer of rommel is. Over het geheel genomen is sisal een veelzijdig en duurzaam materiaal dat op allerlei manieren kan worden gebruikt om je huis te renoveren.

Waar kan ik deze sisal trapbekleding vinden?

Bij ThijsTapijt vinden we dat jouw huis jouw unieke stijl moet weerspiegelen. Daarom bieden we een breed scala aan kleuren waaruit je kunt kiezen, evenals een verscheidenheid aan aanpassingsmogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een nieuw tapijt, vloerbekleding of trapbelkeding, wij kunnen je helpen het plaatsen hiervan in uw huis in Maastricht. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Aanbiedingen
Sisal karpetten vanaf 279,-. Elk karpet word voor u opmaat gemaakt wij kunnen elk karpet laten banderen of festoneren,alle afmetingen zijn mogelijk.

Sisal trap maantjes vanaf € 360,-
Leverbaar in 20 kleuren in 4 structuren makelijk zelf te plaatsen ,tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze ook plaatsen.

Sisal op uw vloer vanaf € 180,- m2
Natuur en tapijt in een, deze vloer past perfect bij elke parket vloer, tegel vloer, wol vloer en frisé vloer, kat geschikt.

Uw sisal trap met grove sisal vanaf €834,-
Grove en robuuste structuur voor een degelijke trap leverbaar in 2 structuren in 6 kleuren. wij leveren jabo,hillfloor en mayatex.

Onze beloftes!