TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Trapbekleding van wol

Alles wat u moet weten over trap bekleden met sisal of wol

Ontdek de tijdloze elegantie en duurzaamheid van wollen trapbekleding. Wol is niet alleen luxueus en zacht, maar ook isolerend en gemakkelijk te onderhouden. Bovendien is wol een biologisch afbreekbaar materiaal, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is voor uw interieur. Kies voor de natuurlijke schoonheid van wol en geef uw trap een unieke uitstraling die lang meegaat.

Daarnaast wordt sisal of wol steeds vaker gebruikt in de woningbouw. Denk bijvoorbeeld aan de geruime keuze van kleuren en uitvoeringen die u kunt gebruiken voor het bekleden van uw trap. Wol werd voor het eerst veelzijdig gebruikt in Europese kastelen. Gelukkig zien we het steeds vaker terug komen in woningen en vooral trappen! In deze laatste toepassing is Thijstapijt gespecialiseerd! Onze trappen zijn gemakkelijk schoon te maken zijn, waardoor de hygiëne gewaarborgd word. Kies daarom voor Trap bekleden met sisal of wol.

Verschillende soorten sisal of wol

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten sisal of wol te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan Houtmotieven en tegelmotieven. Natuurlijk is een mooie egale kleur natuurlijk ook erg mooi en modern. Heeft u een voorkeur voor een kleur? Laat het ons weten en wij zoeken het perfect passende merk bij uw kleurkeuze.

Ga voor kwaliteit

De laatste jaren is een trap steeds belangrijker geworden in het huis maar vooral in de totale uitstraling van een hal of woonkamer. Kies daarom voor kwaliteit van uw trap, kies niet voor goedkoop is duurkoop. Er worden veel goedkope sisal of wol soorten op de markt gebracht. Dit betekend in de meeste gevallen dat er op de kwaliteit bezuinigd wordt. Wij vinden wij bij Thijs Tapijt dit natuurlijk niet de bedoeling. Kies daarom voor Trap bekleden met sisal of wol. Wij zorgen voor de juiste kwaliteit, voor toch een lage scherpe prijs!

Onderhoud

Een trap bekleed met wol is niet alleen een mooie toevoeging aan uw interieur, maar ook eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Regelmatig stofzuigen is voldoende om het materiaal vrij te houden van vuil en stof. Tweemaal per jaar kunt u de trap behandelen met was, wat eventuele beschadigingen voorkomt en ervoor zorgt dat de trap er als nieuw blijft uitzien. Als u dat wenst, kunnen wij deze behandeling ook voor u verzorgen. Door te kiezen voor een wollen trapbekleding, geniet u niet alleen van een warme en natuurlijke uitstraling, maar ook van gemakkelijk onderhoud en een lange levensduur.

Heeft u na het lezen van bovenstaande tekst nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wij bieden naast het leggen en materiaal van een trap met sisal of wol ook tapijt en frisé trappen aan. Surf eens door onze website als u geïnteresseerd bent.

Thijstapijt is de man die het maken kan!

Onze beloftes!