TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Natuurtapijt door Thijstapijt

Een natuur tapijt, wie wil dat nou niet? Maar wat is nou een natuurtapijt? En waar kan je die leggen? Wat een natuurtapijt is, dat spreekt uiteraard een beetje voor zich, een tapijt waar de stof uit de natuur komt. Maar welke stoffen zijn dat nou? Twee stoffen die erg bekend zijn onder natuurtapijt zijn sisal en kokos.

Uw adviseur is de man die het maken kan!

De vezel sisal

Sisal is een vezel die erg milieuvriendelijk is én je vloer een hele nieuwe look geeft! De stof is milieuvriendelijk om drie verschillende redenen. Ten eerste wordt de stof gemaakt van vezels van de Agave plant. Ten tweede wordt heeft de stof een erg lange levensduur vanwege de hoe sterk en slijtvast het is. Ten derde is de stof biologisch afbreekbaar. Andere voordelen wat de stof heeft als je het als tapijt gebruikt zijn de volgende;

  • De stof is erg slipveilig
  • De stof heeft een geluiddempend effect
  • De stof heeft een natuurlijke uitstraling

De vezel kokos bij natuur tapijt

Kokos is een vezel wat van de buitenbast van een kokosnoot komt. De redenen dat deze stof voor tapijten gebruikt wordt zijn er best wel wat, namelijk;

  • De kokos stof gaat ontzettend lang mee
  • De stof is erg krachtig en sterk
  • Óók is de kokos stof duurzaam, net zoals de sisal stof
  • De kokos stof past door het natuurlijke materiaal overal bij!

De man die het maken kan!

Ben jij enthousiast geworden over natuurtapijten, maar ben je nog nieuwsgierig of het van ver komt? Geen zorgen! Als je kiest voor Thijs Tapijt kan je er zeker van zijn dat de fabrikant in Nederland zit, namelijk Jabo in Genemuiden! Ben je geïnteresseerd? Neem gerust vrijblijvend contact op met Thijs Tapijt specialist in natuur tapijten!

Aanbiedingen
Sisal karpetten vanaf 279,-. Elk karpet word voor u opmaat gemaakt wij kunnen elk karpet laten banderen of festoneren, alle afmetingen zijn mogelijk.

Sisal trap maantjes vanaf € 360,-
Leverbaar in 20 kleuren in 4 structuren makelijk zelf te plaatsen ,tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze ook plaatsen.

Sisal op uw vloer vanaf € 180,- m2
Natuur en tapijt in een, deze vloer past perfect bij elke parket vloer, tegel vloer, wol vloer en frisé vloer, kat geschikt.

Uw sisal trap met grove sisal vanaf €834,-
Grove en robuuste structuur voor een degelijke trap leverbaar in 2 structuren in 6 kleuren. wij leveren jabo, hillfloor en mayatex.

Onze beloftes!