TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Sisal krabpalen

Heb jij een kat die de bank steeds maar weer kapot krabt? Dan hebben wij een ontzettend duurzame tip voor jou! ThijsTapijt beschikt over restanten sisal voor krabpalen. Neem contact op voor de actuele voorraad en prijs.

Uw adviseur is de man die het maken kan!

Sisal vezel

De sisal vezel is een vezel die voornamelijk gebruikt wordt voor bijvoorbeeld vloerbedekkingen. Deze vezel komt van de Agave plant, deze plant is te vinden in voornamelijk Zuid-Amerika, Afrika, Azië en Indië. Deze vezel wordt op een duurzame en milieubewuste manier geteeld. De vezel is daarnaast ook biologisch afbreekbaar. En om het plaatje helemaal af te maken, is de vezel tot slot ook nog duurzaam in haar levensduur! De stof is sterk en slijtvast. Hierdoor gaat de stof ook erg lang mee! Al in al dus erg duurzaam.

Krabpalen

Waarschijnlijk wacht je nog op de oplossing voor je kat die krabt, deze komt nu! Zoals eerder genoemd wordt van de Sisal vezel dingen gemaakt zoals vloerbedekkingen, maar hier blijven natuurlijk restjes van over. Om het verhaal rond te maken van de duurzaamheid, worden deze gebruikt om een krabpaal mee te maken!

Nu zal je denken, ik wil geen krabpaal met alleen maar restjes in mijn woonkamer staan. Gelukkig hoeft dit ook niet! Sisal vezel is in veel kleuren en weefpatroonmogelijkheden verkrijgbaar. Dit houdt in dat je volledig je eigen krabpaal kan kiezen en het dus niet alleen een krabpaal is, maar eigenlijk een luxe design meubel! Het pimpt je huis!

Thijs Tapijt

Bij Thijs Tapijt leggen wij sisal vloerbedekkingen, tapijten en nog veel meer. Dit houdt in dat we ook veel restjes hebben! Hiermee kunnen samen voor jou een perfecte krabpaal ontwerpen die perfect in je woonkamer past! Twijfel je nog of wil je meer informatie? Bel ons op en kom in contact met onze professionals!

Aanbiedingen
Sisal karpetten vanaf 279,-. Elk karpet word voor u opmaat gemaakt wij kunnen elk karpet laten banderen of festoneren,alle afmetingen zijn mogelijk.

Sisal trap maantjes vanaf € 360,-
Leverbaar in 20 kleuren in 4 structuren makelijk zelf te plaatsen ,tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze ook plaatsen.

Sisal op uw vloer vanaf € 180,- m2
Natuur en tapijt in een, deze vloer past perfect bij elke parket vloer, tegel vloer, wol vloer en frisé vloer, kat geschikt.

Uw sisal trap met grove sisal vanaf €834,-
Grove en robuuste structuur voor een degelijke trap leverbaar in 2 structuren in 6 kleuren. wij leveren jabo,hillfloor en mayatex.

Open sisal trap vanaf €899,-
Uw open trap met sisal rondom laten bekleden, met een nette naad achter op de trede. Of uw open sisal trap bekleden met alleen de boven kant en trapneus.

Onze beloftes!