TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Sisal naaldvilt pooltapijt VVE

Sisal tapijt voor de Vereniging van Eigenaren is erg voordelig. Als iedereen een beslissing maakt over sisal, kan dit extra veiligheid met zich meebrengen voor niet alleen je eigen appartement of woning, maar voor het gehele gebouw.

Uw adviseur is de man die het maken kan!

Vereniging van Eigenaren

Zodra je een appartement koopt, ben je automatisch lid geworden van de Vereniging van Eigenaren (VvE). De gehele VvE zorgt voor beheer en onderhoud van gezamenlijke delen van het appartementengebouw. Bij deze vereniging geldt dat de meerderheid beslist, wel moet er rekening gehouden worden met de belangen van alle eigenaars. Hiermee wordt er voorkomen dat één eigenaar met veel appartementen een beslissing kan maken die alleen zijn eigen belangen veiligstelt.

Sisal tapijt

Bij een gebouw is het belangrijk dat het veilig is en dat mensen zich op hun gemak voelen. Weet je niet hoe je dit kan bereiken? Dan hebben wij de oplossing voor jou; Sisal naaldvilt pooltapijt. Sisal is een bepaalde vezel die van de Agave plant komt. Wat het fijne aan de vezel Sisal is, is dat het brandwerend is. Dit brengt dus extra veiligheid mee voor een gebouw en voor jouw eigen appartement!

Sisal vezel heeft daarnaast ook nog meerdere voordelen. Een voorbeeld is hiervan dat de vezel een geluiddempend effect geeft, dit is voor een appartement natuurlijk ook erg voordelig. Zo hebben de onderburen minder last van het geluid en hou je ze te vriend! Duurzaamheid wordt een steeds grotere factor voor producten, de vezel sisal biedt dit ook. Zowel in het maken hiervan en het afbreken van de stof. Tot slot isoleert de stof goed, dus de warmte blijft goed binnen in de winter en de koelte in de zomer!

Thijs Tapijt

Wij bij Thijs Tapijt bieden de service van een vrijblijvend advies voor een Sisal tapijt. Heb je hier interesse in? Neem gerust contact op met een van onze specialisten!

Aanbiedingen
Sisal karpetten vanaf 279,-. Elk karpet word voor u opmaat gemaakt wij kunnen elk karpet laten banderen of festoneren,alle afmetingen zijn mogelijk.

Sisal trap maantjes vanaf € 360,-
Leverbaar in 20 kleuren in 4 structuren makelijk zelf te plaatsen ,tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze ook plaatsen.

Sisal op uw vloer vanaf € 180,- m2
Natuur en tapijt in een, deze vloer past perfect bij elke parket vloer, tegel vloer, wol vloer en frisé vloer, kat geschikt.

Uw sisal trap met grove sisal vanaf €834,-
Grove en robuuste structuur voor een degelijke trap leverbaar in 2 structuren in 6 kleuren. wij leveren jabo,hillfloor en mayatex.

Open sisal trap vanaf €899,-
Uw open trap met sisal rondom laten bekleden, met een nette naad achter op de trede. Of uw open sisal trap bekleden met alleen de boven kant en trapneus.

Onze beloftes!