TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Sisal tapijt

Sisal tapijt is erg milieuvriendelijk én het geeft je vloer een nieuwe look! Sisal is over het algemeen een wat ruwe stof, dit betekent dat het materiaal heel sterk is en dus niet snel zal slijten. Als tapijt zorgt het ook voor geluiddemping, je onderburen hebben geen last van je met sisal tapijt!

Uw adviseur is de man die het maken kan!

Tapijt van natuurlijke vezels

De stof sisal is een duurzaam, doordat het gemaakt is van vezels van de Agave plant. De Agave plant is erg stevig en heeft grote vlezige bladeren. De plant groeit voornamelijk in Zuid-Amerika, Afrika, India en Azië. De stof is 100% natuurlijk materiaal en biologisch afbreekbaar. Sisal vezel is beschikbaar in kleuren zoals rood, beige en nog veel meer kleuren. Daarnaast heeft Sisal vezel ook verschillende weefpatroonmogelijkheden. Zo kan het helemaal naar jouw smaak gekozen worden, zodat het perfect in jouw huis past.

Alle voordelen van Sisal tapijt op een rijtje voor jou;

  • Sterk en slijtvast voor de levensduur
  • Slipveilig tegen het uitglijden
  • Geluiddempend voor de buren
  • Biologisch afbreekbaar voor het milieu
  • Milieubewust voor de toekomst
  • Natuurlijke uitstraling voor de huiselijke sfeer

Om alles even samen te vatten, Sisal vezel is goed om te gebruiken voor traplopers, trapbekleding en tot slot tapijten. Wij bij Thijs Tapijt kunnen je goed helpen bij het leveren en monteren van de Sisal bekleding!

Thijs Tapijt komt graag je tapijt leggen

Wij zijn al sinds 2001 specialist op het gebied van Sisal tapijt stofferen. Twijfel je nog? Neem gerust met ons contact op, dan plannen we samen een afspraak om advies op maat te kunnen geven.

Aanbiedingen
Sisal karpetten vanaf 279,-. Elk karpet word voor u opmaat gemaakt wij kunnen elk karpet laten banderen of festoneren,alle afmetingen zijn mogelijk.

Sisal trap maantjes vanaf € 360,-
Natuur en tapijt in een, deze vloer past perfect bij elke parket vloer, tegel vloer, wol vloer en frisé vloer, kat geschikt.

Sisal op uw vloer vanaf € 180,- m2
Natuur en tapijt in een, deze vloer past perfect bij elke parket vloer,tegel vloer, wol en frisé vloer. Kat geschikt.

Uw sisal trap met grove sisal vanaf €834,-
Grove en robuuste structuur voor een degelijke trap leverbaar in 2 structuren in 6 kleuren. wij leveren jabo,hillfloor en mayatex.

Open sisal trap vanaf €899,-
Uw open trap met sisal rondom laten bekleden, met een nette naad achter op de trede. Of uw open sisal trap bekleden met alleen de boven kant en trapneus.

Onze beloftes!