TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Sisal trap bekleden in Eindhoven

Er zijn een hoop inwoners in Eindhoven. Deze inwoners hebben een huis of appartement die misschien gerenoveerd moet worden. Wil jij je woning renoveren, maar weet je niet hoe? ThijsTapijt helpt je graag met het renoveren van jouw woning.

Uw adviseur is de man die het maken kan!

Eindhoven

In Eindhoven zijn er in totaal 138.698 adressen. Van deze adressen zijn er in totaal 120.719 adressen met een woonfunctie. Deze inwoners van alle adressen met een woonfunctie zullen op een bepaald punt waarschijnlijk hun woning een mooie renovatie geven! Het huis weer een nieuwe mooie look! Ben jij daar een van? Dan staat hieronder een gouden tip voor je!

Sisal trapbekleding

Sisal is een vezel, deze vezel is erg sterk, slijtvast en duurzaam. De vezel heeft een ontzettend natuurlijke look en is in veel kleuren en weefpatronen verkrijgbaar. De vezel is op veel verschillende manieren te gebruiken, denk aan een trapbekleding, vloerbedekking en tapijt.

 

Als je je huis wilt renoveren heeft een trap bekleden meer impact dan je denkt. De trap kan er oud en versleten uitzien, door deze te bekleden krijgt de trap een hele nieuwe uitstraling en zie je het oude en versleten gedeelte niet meer. Daarnaast zijn er nog andere redenen om ervoor te kiezen je trap te laten bekleden. Een trap bekleden brengt je veel veiligheid, vooral met de sisal vezel. De sisal vezel is namelijk erg sterk, slijtvast en ontzettend slipveilig. Het gaat dus lang mee, maar dit betekent ook dat je niet snel zal uitglijden op je trap! Ook zorgt een bekleedde trap voor geluidsdemping, hier zullen je buren blij mee zijn!

Waar kan ik mijn trap bekleden met sisal?

Ben jij hierdoor nou overtuigd en wil jij ook je trap bekleden maar weet je niet waar? Dan ben jij bij het goede adres! Thijs Tapijt heeft al sinds 2001 ervaring met de sisal vezel en helpt je graag verder! Neem contact op en krijg een vrijblijvend advies voor jouw huis!

Aanbiedingen
Sisal karpetten vanaf 279,-. Elk karpet word voor u opmaat gemaakt wij kunnen elk karpet laten banderen of festoneren,alle afmetingen zijn mogelijk.

Sisal trap maantjes vanaf € 360,-
Leverbaar in 20 kleuren in 4 structuren makelijk zelf te plaatsen ,tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze ook plaatsen.

Sisal op uw vloer vanaf € 180,- m2
Natuur en tapijt in een, deze vloer past perfect bij elke parket vloer, tegel vloer, wol vloer en frisé vloer, kat geschikt.

Uw sisal trap met grove sisal vanaf €834,-
Grove en robuuste structuur voor een degelijke trap leverbaar in 2 structuren in 6 kleuren. wij leveren jabo,hillfloor en mayatex.

Open sisal trap vanaf €899,-
Uw open trap met sisal rondom laten bekleden, met een nette naad achter op de trede. Of uw open sisal trap bekleden met alleen de boven kant en trapneus.

Onze beloftes!