TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Sisal vloerbedekking

Sisal vloerbedekking, een geluiddempende optie. De stof sisal is een duurzame optie die veel voordelen biedt. Daarbij is de stof in veel kleuren en weefpatronen beschikbaar, zo is er voor elk huis een perfecte optie. Heb je moeilijke buren? Dan is sisal vezel ook een goede oplossing voor je! sisal vezel heeft namelijk een geluiddempende functie.

Vloerbedekking van natuurlijke vezels

Sisal is een vezel gemaakt van de Agave plant. De plant bevindt zich voornamelijk in Zuid-Amerika, Afrika, Indië en Azië. Deze vezel kan niet alleen biologisch geteeld worden, maar daarnaast is Sisal vezel ook nog biologisch afbreekbaar. Naast het telen en afbreken is sisal ook duurzaam in haar levensduur! Sisal staat er bekend om dat het sterk en slijtvast is, het materiaal gaat erg lang mee! Daarnaast is de stof Sisal warmte-isolerend, dit zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft. Dit is een groot voordeel in de winter. Sisal heeft ook een brandvertragende werking, dit houdt in dat de brand zich minder snel zou verspreiden. Dit geeft natuurlijk een fijn gevoel geven!

Alle voordelen op een rijtje;

  • Geluiddempend voor de buren
  • Duurzaam en milieubewust voor de wereld
  • Biologisch afbreekbaar
  • Sterk en slijtvast voor de levensduur
  • Warmte-isolerend voor de winter
  • Brandvertragend voor de veiligheid

Thijs Tapijt komt graag je tapijt leggen

Wij bij Thijs Tapijt zijn al sinds 2001 gespecialiseerd in Sisal vloerbedekking leggen en bieden 7 tot 30 jaar garantie. Ben je hier geïnteresseerd in? Dan bieden wij jou graag een vrijblijvend professioneel advies aan die bij jou thuis plaatsvindt. Aarzel niet en neem gerust met ons contact op, zodat we samen deze afspraak kunnen inplannen!

Uw adviseur is de man die het maken kan!

Aanbiedingen
Sisal karpetten vanaf 279,-. Elk karpet word voor u opmaat gemaakt wij kunnen elk karpet laten banderen of festoneren,alle afmetingen zijn mogelijk.

Sisal trap maantjes vanaf € 360,-
Leverbaar in 20 kleuren in 4 structuren makelijk zelf te plaatsen ,tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze ook plaatsen.

Sisal op uw vloer vanaf € 180,- m2
Natuur en tapijt in een, deze vloer past perfect bij elke parket vloer, tegel vloer, wol vloer en frisé vloer, kat geschikt.

Uw sisal trap met grove sisal vanaf €834,-
Grove en robuuste structuur voor een degelijke trap leverbaar in 2 structuren in 6 kleuren. wij leveren jabo,hillfloor en mayatex.

Open sisal trap vanaf €899,-
Uw open trap met sisal rondom laten bekleden, met een nette naad achter op de trede. Of uw open sisal trap bekleden met alleen de boven kant en trapneus.

Onze beloftes!