TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Sisal vloerkleden

Terwijl er veel Sisal vloerbedekking kamerbreed en voor de trap wordt verkocht, vergeten we soms wel eens dat er ook een Sisal vloerkleed bestaat. Het Sisal vloerkleed is er in verschillende maten, standaard maten of speciaal op maat gemaakte maten, rond en rechthoekig en wanneer u zelf de maat kiest zou het ook zomaar vierkant kunnen zijn. Er is keuze uit veel verschillende motieven. Bij deze motieven worden er verschillende weeftechnieken gebruikt. Er kan bijvoorbeeld ook geweven worden met 2 verschillende kleuren. Dat geeft een supermooi effect en als je van een iets drukker motief houdt, dan kunnen er eventueel nog meer kleuren in verwerkt worden.

Randen

Zo heeft ieder Sisal vloerkleed zijn eigen randen in diverse soorten stof of leer en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Er zijn oneindig veel combinaties te maken en iedere combinatie heeft zijn eigen uitstraling. Op de trap is sisal een bijzonder mooi product. Het is sterk, antislip door de stugge vezel en het oogt uitermate sjiek, met name als de zijboorden van de trap ook mee worden gestoffeerd. Kijk maar eens op onze website naar de foto’s van de trappen, dan ziet u zelf het resultaat. www.sisalspecialist.nl of www.thijstapijt.nl

Vrijblijvende Offerte

Wij kunnen u een scherpe offerte geven omdat we zelf op de kosten letten. We hebben bijvoorbeeld geen dure showroom. Wij komen liever bij u langs om het sisal vloerkleed aan de hand van stalen te kunnen laten zien en voelen. We meten meteen alles zo voordelig mogelijk in en maken ter plekke een offerte voor u. Wanneer u akkoord bent, zorgen we dat alles zo snel mogelijk in gang wordt gezet en u snel kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. Uw interieur krijg er een boost van en iedereen zal denken dat u een compleet nieuwe inrichting heeft, terwijl alleen de vloerbedekking anders is geworden. Bel voor meer informatie………………………………..

Meer informatie?

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Stuur eventueel afbeeldingen mee om uw vraag te verduidelijken.
  • Let op: controleer ook uw spam-box voor eventuele emails vanuit thijstapijt.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze beloftes!