TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Sisal vloerkleed gebandeerd met linnen

Heeft u al eens een Sisal vloerkleed gebandeerd met linnen gezien? Dat heeft echt een stoere uitstraling welke past bij de huidige trend, nl. het duurzame en Scandinavische interieur. Mooie pastelkleuren gecombineerd met dieren items en huiden, boomstam decoraties of tafels. Ruig en toch heel erg dicht bij de natuur waardoor het een uitnodigend karakter heeft. Natuurlijke materialen zoals Sisal, die lang meegaan en dus duurzaam zijn, staan bovenaan de lijst voor het inrichten van een huis. Veel mensen houden van deze stijl. Houdt u meer van het klassieke, dan is dat geen probleem, Sisal past ook perfect bij de klassieke look. Interesse in Sisal karpetten? Kijk dan ook eens op sisalspecialist.nl.

Sisal vloerkleed gebandeerd met leer

Naast het Sisal vloerkleed gebandeerd met linnen, bestaat er ook een vloerkleed gebandeerd met leer. Voor iedere smaak is er wel iets te krijgen. Leer of linnen zijn beiden sterk en gaan langer mee dan een geweven stof. Afhankelijk van uw smaak en interieur kunt u kiezen uit deze materialen. Bij een klassiek interieur is het mooier om een leren band te nemen, bij het Scandinavische interieur is de linnen look waarschijnlijk mooier. Iedereen richt zijn huis naar eigen smaak in. Sommige mensen proberen extreme uitersten te combineren en ook dat kan smaakvol uitvallen.

Trendy

Voor wie de trend wil volgen raden wij aan een Sisal vloerkleed gebandeerd met linnen te kopen. Kijk op onze website www.sisalspecialist.nl voor leuke ideeën en bel ons of stuur een email voor een vrijblijvende offerte of prijsopgave. Vindt u het prettiger als wij langskomen met onze stalen en meteen alles inmeten en een offerte afgeven, dat kan. Neem contact op via de site of bel………………….en maak een afspraak. Wij brengen alle stalen mee en u kunt ze zien en voelen zodat de keuze gemakkelijker wordt. U kunt meteen kijken welke kleur er bij uw interieur past en welke afmeting het beste is.

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Stuur eventueel afbeeldingen mee om uw vraag te verduidelijken.
  • Let op: controleer ook uw spam-box voor eventuele emails vanuit thijstapijt.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze beloftes!