TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Sisal vloerkleed gefestonneerd

Bij een sisal vloerkleed is het festonneren de meest gebruikte vorm van randafwerking. Festonneren van een sisal vloerkleed is een speciale techniek die voorkomt dat de randen van een vloerkleed gaan rafelen en er zo strak mogelijk uit blijft zien. De randen van het tapijt worden traditioneel afgewerkt met garen. Dit zorgt voor een mooie en perfecte afwerking van het sisal vloerkleed. Het festonneren van een vloerkleed wordt meestal toegepast wanneer er sprake is van afwijkende afmetingen, denk hierbij aan maatwerk bijvoorbeeld ook bij traptreden en dergelijke. Interesse in Sisal karpetten? Kijk dan ook eens op sisalspecialist.nl.

Trap Renoveren

Wij zijn al meer dan 14 jaar uw specialist in onder andere sisal vloerkleden en bieden een scherpe prijs tegenover een hoge kwaliteit. Tevens hebben wij veel verschillende sisal vloerkleden welke speciaal voor u op maat gemaakt kunnen worden, precies zoals u het graag zou willen. Daarnaast bieden wij tot wel 30 jaar garantie op uw sisal vloerkleed. U kunt het interieur geheel naar eigen smaak, eigen wens en eigen budget inrichten. Of het nu gaat om een landelijke uitstraling, of dat het juist een moderne of klassieke stijl betreft, wij kunnen dit speciaal voor u geheel op maat maken en afwerken, een goede service vinden wij hierin erg belangrijk!

Nieuwe look voor uw trap

Uiteraard kun je bij ons ook sisal vloerkleden bestellen. Heeft u hier interesse in en wilt u graag in contact komen met ons? Wij komen ook graag met u in contact en kunnen vrijblijvend bij u langskomen voor een geheel vrijblijvend gesprek. Ook kunnen wij u een passen advies geven op basis van uw wensen en interieur. Wij nemen dan ook graag met u de mogelijkheden door zodat u zo gemakkelijk mogelijk het sisal vloerkleed kunt bestellen, precies zoals u wilt. Interesse? Neem dan contact op via website of bel naar …… voor het maken van een afspraak.

Meer informatie?

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Stuur eventueel afbeeldingen mee om uw vraag te verduidelijken.
  • Let op: controleer ook uw spam-box voor eventuele emails vanuit thijstapijt.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze beloftes!