TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Sisal vloerkleed grijs / Sisal vloerkleden voor elk interieur

Sisal vloerkleed grijs, een mooi vloerkleed doet wonderen voor een interieur. Toch is het vaak lastig kiezen. Wil je een heerlijk zacht of liever toch een strakker kleed onder je voeten? Het hangt af van de woonwensen die je jezelf stelt. Een hoogpolig vloerkleed straalt knusheid en warmte uit, in tegenstelling tot een laagpolig vloerkleed, deze zorgt voor een strakker geheel. Een grijs sisal vloerkleed zorgt voor een neutrale toon in je interieur en raden wij zeker aan als je bijvoorbeeld een mooie sprekende kleur op de muur hebt. Is de inrichting van de woning neutraal? Dan kun je wellicht kiezen voor een goede eyecatcher.
Ook kan het kiezen voor een klein, middelgroot of een groot vloerkleed het verschil maken in het interieur. We hebben sisal vloerkleden in bijvoorbeeld 200×300 cm, maar ook verschillende andere maten. Mooi om te plaatsen onder een speciale combinatie van bijvoorbeeld diverse salontafeltjes in het woongedeelte of je favoriete leesstoel. Ga je voor een groot vloerkleed? Dan is een sisal vloerkleed onmisbaar onder bijvoorbeeld een eettafel. Interesse in Sisal karpetten? Kijk dan ook eens op sisalspecialist.nl.

Onderhoud Sisal vloerkleed

Het is erg belangrijk om je vloerkleed goed te onderhouden en regelmatig te reinigen. Wij raden u aan om voor een optimaal resultaat de vloerkleed minimaal één keer per week te stofzuigen, ook ondanks dat het vloerkleed soms niet erg vuil lijkt. Ook het af en toe draaien van dit vloerkleed voorkomt slijtage op de veel belopen plekken en zorgt ervoor dat het vloerkleed zo lang mogelijk mee kan gaan.

Sisal vloerkleed kopen?

Een mooi vloerkleed is een investering, maar voegt minstens zoveel comfort en extra’s toe aan het woonplezier. Wil je een grijs sisal vloerkleed of toch liever een sprekende, felle kleur? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we alle diverse materialen, kleuren en mogelijkheden met u kunnen bespreken voor een passend aanbod.

Meer informatie?

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Stuur eventueel afbeeldingen mee om uw vraag te verduidelijken.
  • Let op: controleer ook uw spam-box voor eventuele emails vanuit thijstapijt.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze beloftes!