TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Sisal vloerkleed op maat

Uw vloerkleed op maat gemaakt is in dit materiaal geen enkel probleem. Sisal vloerkleden zijn er in verschillende maten, van standaard maten tot speciaal op maat gemaakte maten. Rond, rechthoekig of vierkant, bij een vloerkleed op maat kiest u zelf hoe u het graag wilt. Ook is er keuze uit verschillende motieven, hier worden weeftechnieken gebruikt en kan er zelfs gekozen worden uit meerdere kleuren. U kunt het zo gek niet bedenken, een sisal vloerkleed op maat gemaakt kun je helemaal afstemmen op jouw eigen stijl, precies zoals u wilt! Interesse in Sisal karpetten? Kijk dan ook eens op sisalspecialist.nl.

Vakwerk, de specialist in Sisal

Wij werken met de meest efficiënte materialen en gereedschappen zodat we een perfecte aansluiting en afwerking kunnen garanderen. De garantie van een perfecte aansluiting bieden wij u daarom ook graag aan. Ons vakwerk maakt ons uniek in het maken en leveren van sisal vloerkleden op maat. Door onze jarenlange ervaring in het bekleden en leggen van o.a. sisal vloerkleden kunnen wij voor u de beste oplossing bieden!

Offerte op maat

Wij kunnen u een scherpe offerte geven omdat we zelf op de kosten letten. We hebben bijvoorbeeld geen dure showroom. Wij komen liever bij u langs om het sisal vloerkleed aan de hand van stalen te kunnen laten zien en voelen. We meten meteen alles zo voordelig mogelijk in en maken ter plekke een offerte voor u. Wanneer u akkoord bent, zorgen we dat alles zo snel mogelijk in gang wordt gezet en u snel kunt genieten van uw nieuwe aanwinst. Uw interieur krijg er een boost van en iedereen zal denken dat u een compleet nieuwe inrichting heeft, terwijl alleen de vloerbedekking anders is geworden. Voor een dergelijk advies komen wij geheel en vrijblijvend met u in contact. Bel voor meer informatie naar: (+31)6 51307018 of stuur een email naar: info@thijstapijt.nl

Meer informatie?

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, Max. bestandsgrootte: 4 MB, Max. aantal bestanden: 5.
   Stuur eventueel afbeeldingen mee om uw vraag te verduidelijken.
  • Let op: controleer ook uw spam-box voor eventuele emails vanuit thijstapijt.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze beloftes!