TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Sisalspecialist

Sisal is een tropische vezel die uit bladeren van de Agave plant. Deze vezel heeft veel verschillende functies, het wordt gebruikt als vloerbedekking, tapijt en zelfs de restjes daarvan als krabpaal!

Uw adviseur is de man die het maken kan!

Sisal, een vezel van de Agave plant

Zoals hierboven beschreven is Sisal een vezel, wat komt van de Agave plant. Deze plant is voornamelijk te vinden in Azië, Indië, Afrika en Zuid-Amerika. Van origine komt het uit Mexico en werd het gemaakt op het Mexicaanse schiereiland Yucatan. Als je bladeren van de Agave plant 110 – 150 centimeter zijn worden ze afgesneden. Het gedroogde sap van deze balderen leidt tot de Sisal vezel. Vroeger werd Sisal voornamelijk gebruikt om touw mee te maken, dit met de reden dat de vezel erg krachtig is! Sindsdien worden er veel meer dingen mee gemakt met allemaal verschillende weefpatronen en is het verkrijgbaar in veel verschillende kleuren!

Er zijn een hoop voordelen aan het gebruik van de sisal vezel! De vezel is erg sterk en is slijtvast, hierdoor heeft de vezel een lange levensduur. Als de vezel voor een vloerbedekking of iets dergelijks gebruikt wordt, dan heeft het ook het voordeel dat het slipveilig is. De vezel zorgt voor geluiddemping. Daarnaast is de vezel ontzettend duurzaam en niet alleen door de levensduur. De vezel wordt op een milieubewuste manier geteeld. Ook is de vezel biologisch afbreekbaar. Dat is natuurlijk erg belangrijk voor de toekomst! De vezel is tevens warmte-isolerend, dit is lekker voor in de winter! De vezel heeft een veilige functie, namelijk dat het brandvertragend is! Tot slot heeft de vezel een natuurlijke uitstraling!

Sisalspecialist ThijsTapijt

Klikt dit je nou als muziek in de oren? En ben je helemaal overgehaald, maar wil je toch wat meer informatie? Neem gerust met Thijs Tapijt contact op. Thijs Tapijt is al sinds 2001 Sisalspecialist en wij helpen je graag verder met je keuze maken! Neem contact op en maak met ons een vrijblijvende afspraak voor advies in jouw huis!

Aanbiedingen
Sisal karpetten vanaf 279,-. Elk karpet word voor u opmaat gemaakt wij kunnen elk karpet laten banderen of festoneren,alle afmetingen zijn mogelijk.

Sisal trap maantjes vanaf € 360,-
Leverbaar in 20 kleuren in 4 structuren makelijk zelf te plaatsen ,tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze ook plaatsen.

Sisal op uw vloer vanaf € 180,- m2
Natuur en tapijt in een, deze vloer past perfect bij elke parket vloer, tegel vloer, wol vloer en frisé vloer, kat geschikt.

Uw sisal trap met grove sisal vanaf €834,-
Grove en robuuste structuur voor een degelijke trap leverbaar in 2 structuren in 6 kleuren. wij leveren jabo,hillfloor en mayatex.

Open sisal trap vanaf €899,-
Uw open trap met sisal rondom laten bekleden, met een nette naad achter op de trede. Of uw open sisal trap bekleden met alleen de boven kant en trapneus.

Onze beloftes!