TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Tapijtcentrum voor Sisal

Tapijten, waarom hebben ze nodig en welke stof kan je dan het beste gebruiken? Dit is een vraag die niet raar is om jezelf te stellen. Wij leggen het je uit!

Uw adviseur is de man die het maken kan!

Sisal tapijten

Waarom zou je kiezen voor tapijt? Er zijn een aantal redenen waarom het niet raar is om voor een tapijt te kiezen. Een daarvan is dat tapijt zorgt voor een beter binnenklimaat. De stof houdt het vast, dus de stof dwarrelt niet rond in je huis! Daarnaast zorgt tapijt voor een geluiddemping, hiermee wordt geluidsoverlast verminderd! Tapijt is erg comfortabel, met de blote voeten in huis rondlopen of lekker bij de open haard op de grond zitten, tapijt maakt dit een stuk comfortabeler! Tapijt straalt tot slot ook luxe uit, dat is altijd leuk voor in je huis!

Sisal tapijt van ThijsTapijt

Als je dan de keuze hebt gemaakt om een tapijt aan te schaffen in je huis, dan komt de volgende vraag; welke stof ga je gebruiken voor het tapijt? Daarvoor hebben wij een advies voor je! De stof sisal is een stof die goed gebruikt kan worden voor een tapijt. Waarom? Dit zijn alle voordelen;

  • De stof sisal is sterk en slijtvast, dit zorgt ervoor dat de levensduur langer is van je tapijt!
  • Sisal is slipveilig en zorgt er dus voor dat mensen minder snel uitglijden.
  • De buren zullen er ook blij mee zijn, want de stof is nog extra geluiddempend!
  • De stof is biologisch afbreekbaar, en wordt duurzaam geteeld.
  • Tot slot is de stof in vele kleuren en weefpatronen verkrijgbaar en kan je dus de perfecte uitstraling kiezen die jij voor jouw huis wilt!

Tapijtcentrum

Om een goed ervaren bedrijf te kiezen voor je tapijt, kan je het beste op zoek gaan naar een tapijtcentrum. Een ervaren tapijtcentrum is Thijs Tapijt, de naam zegt het natuurlijk al! Thijs Tapijt is daarnaast ook al sinds 2001 gespecialiseerd in Sisal! Ben je geïnteresseerd? Neem contact met ons op en dan plannen we samen een afspraak!

Aanbiedingen
Sisal karpetten vanaf 279,-. Elk karpet word voor u opmaat gemaakt wij kunnen elk karpet laten banderen of festoneren,alle afmetingen zijn mogelijk.

Sisal trap maantjes vanaf € 360,-
Leverbaar in 20 kleuren in 4 structuren makelijk zelf te plaatsen ,tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze ook plaatsen.

Sisal op uw vloer vanaf € 180,- m2
Natuur en tapijt in een, deze vloer past perfect bij elke parket vloer, tegel vloer, wol vloer en frisé vloer, kat geschikt.

Uw sisal trap met grove sisal vanaf €834,-
Grove en robuuste structuur voor een degelijke trap leverbaar in 2 structuren in 6 kleuren. wij leveren jabo,hillfloor en mayatex.

Onze beloftes!