TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Trap bekleden Sisal

Een trap bekleden, erg belangrijk natuurlijk, maar met welke stof doe je dat nou? En kan de stof nog wel in mijn favoriete kleur geleverd worden? Wij bij Thijs Tapijt helpen je uit de brand en vertellen je meer hierover!

Uw adviseur is de man die het maken kan!

De trap bekleden

De trap bekleden is toch belangrijker dan je denkt, dit komt door de volgende redenen. Ten eerste brengt een bekleedde trap je meer veiligheid. Door de trap te laten bekleden haal je de slijtage van de trap eerder weg en wordt de trap weer wat steviger. Ten tweede zorgt het uiteraard voor geluidsdemping, de buren hebben minder snel last van geluidsoverlast. Zo hou je uiteraard een goede band met je buren! Een nieuwe look; buiten dat de trap veiliger wordt doordat de slijtage wegvalt, zie je de slijtage ook niet meer. De trap lijkt weer zo goed als nieuw!

Een trap bekleden met Sisal

Een trap bekleden met sisal, wat zijn de voordelen daarvan? De vezel sisal komt van de Agave plant. De vezel is sterker dan andere vezels en is slijtvast. Ook zorgt de vezel voor een brandvertragend effect. Dit versterkt de veiligheid van je trap dus nog meer! Tot slot is de vezel ontzettend duurzaam. De vezel wordt namelijk duurzaam geteeld, heeft een lange levensduur en is biologisch afbreekbaar! Dit maakt het plaatje natuurlijk compleet!

ThijsTapijt

Een trap bekleden moet natuurlijk goed gedaan worden, daarom kan het voordelig zijn om een ervaren bedrijf te kiezen. Bij ThijsTapijt hebben we specialisten die al sinds 2001 gespecialiseerd zijn in sisal, dus een ervaren bedrijf zijn we zeker! Geef ons een belletje en we maken een vrijblijvende afspraak voor advies!

Aanbiedingen
Sisal karpetten vanaf 279,-. Elk karpet word voor u opmaat gemaakt wij kunnen elk karpet laten banderen of festoneren,alle afmetingen zijn mogelijk.

Sisal trap maantjes vanaf € 360,-
Leverbaar in 20 kleuren in 4 structuren makelijk zelf te plaatsen ,tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze ook plaatsen.

Sisal op uw vloer vanaf € 180,- m2
Natuur en tapijt in een, deze vloer past perfect bij elke parket vloer, tegel vloer, wol vloer en frisé vloer, kat geschikt.

Uw sisal trap met grove sisal vanaf €834,-
Grove en robuuste structuur voor een degelijke trap leverbaar in 2 structuren in 6 kleuren. wij leveren jabo,hillfloor en mayatex.

Open sisal trap vanaf €899,-
Uw open trap met sisal rondom laten bekleden, met een nette naad achter op de trede. Of uw open sisal trap bekleden met alleen de boven kant en trapneus.

Onze beloftes!