Trap bekleden met sisal of vinyl

Alles wat u moet weten over trap bekleden met sisal of vinyl

Vinyl, ook wel polyvinylchloride, is een soort kunststof wat hard wordt bij sterke verhitting. Het materiaal is relatief goedkoop en goed te bewerken. Daarnaast gaat vinyl langer mee dan de meeste andere stoffen die op uw trap verwerkt kunnen worden en het is tevens volledig te recyclen. Mooi duurzaam en goed voor het milieu dus! Kies daarom voor Trap bekleden met vinyl.

Daarnaast wordt sisal of vinyl steeds vaker gebruikt in de woningbouw. Denk bijvoorbeeld aan de geruime keuze van kleuren en uitvoeringen die u kunt gebruiken voor het bekleden van uw trap. Vinyl werd voor het eerst veelzijdig gebruikt in ziekenhuizen. Gelukkig zien we het steeds vaker terug komen in woningen en vooral trappen! In deze laatste toepassing is Thijstapijt.nl gespecialiseerd! Onze trappen zijn gemakkelijk schoon te maken zijn, waardoor de hygiëne gewaarborgd word. Kies daarom voor Trap bekleden met sisal of vinyl.

Verschillende soorten sisal of vinyl

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten sisal of vinyl te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan Houtmotieven en tegelmotieven. Natuurlijk is een mooie egale kleur natuurlijk ook erg mooi en modern. Heeft u een voorkeur voor een kleur? Laat het ons weten en wij zoeken het perfect passende merk bij uw kleurkeuze.

Ga voor kwaliteit

De laatste jaren is een trap steeds belangrijker geworden in het huis maar vooral in de totale uitstraling van een hal of woonkamer. Kies daarom voor kwaliteit van uw trap, kies niet voor goedkoop is duurkoop. Er worden veel goedkope sisal of vinyl soorten op de markt gebracht. Dit betekend in de meeste gevallen dat er op de kwaliteit bezuinigd wordt. Wij vinden wij bij Thijs Tapijt dit natuurlijk niet de bedoeling. Kies daarom voor Trap bekleden met sisal of vinyl. Wij zorgen voor de juiste kwaliteit, voor toch een lage scherpe prijs!

Onderhoud

Een trap van vinyl is simpel en gemakkelijk schoon te maken. De trap kan gedweild worden of gestofzuigd. Twee keer per jaar kunt u de trap met was behandelen. Wij kunnen dit in overleg ook voor u verzorgen. Het grote voordeel is dat eventuele beschadigingen eerst in de waslaag komen en niet in het materiaal zelf. Kies daarom voor Trap bekleden met vinyl.

Heeft u na het lezen van bovenstaande tekst nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Wij bieden naast het leggen en materiaal van een trap met sisal of vinyl ook tapijt en laminaat trappen aan. Surf eens door onze website als u geïnteresseerd bent.

Thijstapijt is de man die het maken kan! Voor overige vloeren gaat u naar ttflooring.nl