TRAP stofferen met SISAL vanaf €660,-
SISAL TRAPLOPER op uw trap vanaf €1320,-
Vrijblijvend advies aan huis
Gratis stalen service

Voordelen van de kokosvezel

Je kent misschien al wel de Sisal vezel, maar daarnaast is er nog een ander vezel dat bekend staat als de bodemverbeteraar. Maar waarom zou je voor deze vezel kiezen? Wat voor voordelen heeft dit vezel? ThijsTapijt adviseert je graag.

Uw adviseur is de man die het maken kan!

De kokosvezel als deurmat

De kokosvezel is de buitenbast van een kokosnoot. De kokosvezel is al lang een populaire keuze voor een deurmat. Dit is uiteraard niet voor niks. Er zijn een hoop voordelen van deze kokosmatten.

De eerste hiervan is dat een kokosmat ontzettend lang meegaat. De vezel is een krachtig, sterk en duurzaam materiaal. Bij goed onderhoud kan de mat jarenlang goed blijven! Het is wel een natuurproduct, dus het moet behandeld worden tegen schimmels. Zo blijft de mat in een goede conditie en gaat die langer mee!

De kokosmat schraapt het vuil goed van je schoenen. Dat is natuurlijk uiteindelijk het doel van een mat. Daarom is deze vezel dé perfecte keuze, voor binnen én buiten! De harde kokosvezels zorgen ervoor dat ze ruw omhoog blijven staan, hierdoor wordt het vuil goed onder de schoen geschraapt. Dat maakt deze mat ook ontzettend geschikt voor het schoonlopen van de schoenen!

De kokosmat past bij elk interieur of exterieur. Doordat het een natuurlijk materiaal is, past de mat zo goed als overal. Daarnaast kan de mat gepersonaliseerd worden bij Thijs Tapijt!

Tot slot is de mat erg veilig, doordat de mat ruw is slip je er niet op! Dit is ook niet onbelangrijk met die regenachtige dagen!

Gespecialiseerd in de kokosvezel

Wij bij ThijsTapijt zijn al jarenlang gespecialiseerd in matten maken! Ben je nou benieuwd naar de werking van de mat en zou je er graag een bij je thuis willen hebben liggen? Neem gerust contact met ons op en krijg meer informatie!

Aanbiedingen
Sisal karpetten vanaf 279,-. Elk karpet word voor u opmaat gemaakt wij kunnen elk karpet laten banderen of festoneren,alle afmetingen zijn mogelijk.

Sisal trap maantjes vanaf € 360,-
Leverbaar in 20 kleuren in 4 structuren makelijk zelf te plaatsen ,tegen een kleine vergoeding kunnen wij deze ook plaatsen.

Sisal op uw vloer vanaf € 180,- m2
Natuur en tapijt in een, deze vloer past perfect bij elke parket vloer, tegel vloer, wol vloer en frisé vloer, kat geschikt.

Uw sisal trap met grove sisal vanaf €834,-
Grove en robuuste structuur voor een degelijke trap leverbaar in 2 structuren in 6 kleuren. wij leveren jabo,hillfloor en mayatex.

Open sisal trap vanaf €899,-
Uw open trap met sisal rondom laten bekleden, met een nette naad achter op de trede. Of uw open sisal trap bekleden met alleen de boven kant en trapneus.

Onze beloftes!